2777
2789
عنوان

قضیه دعوتی مادر شوهر و حمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 48 پست

کاملاً حق داری که احساس خستگی و فشار بکنی، مخصوصاً با شرایط بارداری و کمبود خواب. اینکه مادرت هم انتظار داره همه کارها رو یک‌طرفه انجام بدی، منطقی نیست و نیاز به مرزبندی داره. چند نکته عملی که می‌تونه کمکت کنه:

1. بیان صریح و محترمانه شرایطت: می‌تونی با آرامش و قاطعیت بگی:

> «الان ۸ ماهه باردارم و شرایط جسمی‌ام اجازه نمی‌ده کارهای سنگین انجام بدم. نمی‌تونم هر هفته این حجم کار رو به عهده بگیرم.»

2. مرزبندی واضح: لازم نیست وارد بحث‌های طولانی بشی یا حس گناه داشته باشی. تو حق داری از خودت مراقبت کنی. مثال:

> «اگه نمی‌تونی کارها رو خودت مدیریت کنی، نیازی نیست هر هفته منو دعوت کنی.»

3. تکیه بر همسرت: بهتره شوهرت پشتت باشه و حمایت کنه، چون مادرت انتظارش رو از تو داره. یه جمله مشترک می‌تونین داشته باشین:

> «ما هر دو می‌دونیم که شرایط الان برای [اسم تو] سخت شده، باید همکاری کنیم.»

4. پیشنهاد جایگزین عملی: به جای کار سنگین، می‌تونی کمک کنی که خودشون بخش‌هایی از کار رو انجام بدن یا کار سبک بسپارن:

> «می‌تونیم با هم برنامه بچینیم تا همگی سهم داشته باشیم، من الان نمی‌تونم زیاد کار کنم.»

✅ نکته کلیدی: حق داری «نه» بگی و مراقب خودت باشی. بیان صریح و محترمانه، بدون عذرخواهی اضافه، بهترین روشه.

اگه بخوای، می‌تونم یه متن کوتاه و دقیق آماده کنم که فردا قبل از رفتن بهش بگی و بدون بحث اضافه جواب بده. می‌خوای برات بنویسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملاً حق داری که احساس خستگی و فشار بکنی، مخصوصاً با شرایط بارداری و کمبود خواب. اینکه مادرت هم انت ...

حتماً، این یه متن کوتاه و قاطع ولی محترمانه است که می‌تونی استفاده کنی:

---

«ممنون از دعوتت، ولی الان ۸ ماهه باردارم و شرایط جسمی‌ام اجازه نمی‌ده کار سنگین انجام بدم. اگه نمی‌تونی کارها رو خودت مدیریت کنی، نیازی نیست هر هفته منو دعوت کنی.»