2777
2789
عنوان

قضیه دعوتی مادر شوهر و حمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 48 پست

من باشم گوشیمو میزارم رو سایلنت میخوابم، هر وقتی دلم بخواد پا میشم میرم، میگم دیشب تا صبح بیدار بودم صبح خوابم برد، گوشیم رو سایلنت بود چون اگه زنگ می‌خورد بیدار میشدم سر درد بدی میگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد بودم مادرشوهرم شب عید رفته بود باغ؛ جاری هارو دعوت کرده بود. ب شوهرم گفته بود فلانی بیاد غذا بذاره تا من بیام( اولین باربود همچین درخواستی) جاریمم بامن عقد بود ؛ شوهرم ک بهم گفت و اومد دنبالم گفتم نمیام مگه من حمالم. آنقدر پدرم گفت برو زشته بخاطر من ! گفتم نه ک نه خودمو بی عزت نمیکنم.

انقدر  طولش دادم تا از همه دیرتر رفتم.تا رسیدم گفت فلانی(من) مقصره غذا دیرشده؛ گفتم من مگه گناه کردم!!!! 

سکوتی شد که نگو و یاد گرفت ک منو حمال فرض نکنه.

لطفا لایک نکنید  

چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و راهنماییشون کنم

آخه کسی که میاد اینجا تاپیک میذاره معمولا دنبال در دل هست و هوش مصنوعی جوابش نیست 

برای همین پرسیدم 

رنه مشخصه که میخوایید کمک کنید ولی خب به نظرم ماهیت این تاگیک ها بیشتر درد دل و صحبت کردن و یا راه حل سیاستی ای هست که از هوش مصنوعی بر نمیاد 

همین الان به مادرشوهرت پیام بده ما فردا یکم دیر تر میرسیم 

نهایت با خودت خوراکی ببر دیدی میخواد ناهار و بندازه رو دوش تو خوراکی در بیار بگو نمیخواد مادر ناهار من ک نمیخورم کلی هله هوله خوردم میرم اتاق دراز بکشم

شوهرتم دست بنداز بیخ گلوش بگو فردا جیک گوشیت در بیاد قیمه ات میکنم فردا به عنوان خورشت میبرمت خونه بابات اینا پس گوشیت صب سایلنت باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه واقعا هر هفته دعوت می‌کنه برو ولی نه زیاد زود و یه کم کمک کن نه زیاد البته نظر من اینه؛ هم خودت خسته نمیشی هم ثواب کردی هم دلت شوهر و مادر شوهرت شاد میشه .ببین هر کاری برات راحت تره و اذیت نمیشنی بکن .آروم اروم

درسته ولی بعضی ها هم به کارشون میاد و کمکشون میکنم

هیچ اشکالی نداره. به هوش مصنوعی هم به عنوان یه کاربر نگاه کنید. نظرش مورد تایید بود بپذیرید، اگر شما نظر بهتری دارید خب نظرتون رو بیان کنید. این وسط اتفاق خاصی نیفتاده. 

اگه فقطشمارودعوت میکنه من باشم چیزی نمیگم دلش نشگنه ومیرم البته نه هرهفته  گاهی میگم کارداریم  مگه چقد کاره  چه اشکال داره

اما اگع براپذیرایی ازدیگران هرهفته به شما میگه  دیگه رک بگید نمیتونید

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((