2777
2789
عنوان

مجردا شما هم لیزر نواحی حساس انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 111 پست
نهمتاسفانه من هم کیست تخمدان دارم،هم سینهبرای همین میگن تاثیری از لیزر نمیگیرییه راه درست حسابی واسه ...

از کجا فهمیدی کیست سینه داری ؟ یه سوال از رول و مام ضد تعریق استفاده می کنی 

آیا اضافه وزن داری آیا قد خونت زیاده 

و آیا دارو برای درمان استفاده می کنی 

مجردی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خجالت میکشیدم بار اول و دستشو گرفته بودم انقد استرس داشتم بیشترم درد میگرفت😂 خودمم مجردم

من بخاطر اینکه مجردم و نواحی حساس لیزر بشه واقعا میترسم میگم نکنه آسیب زننده باشه 

از کجا فهمیدی کیست سینه داری ؟ یه سوال از رول و مام ضد تعریق استفاده می کنی آیا اضافه وزن داری آیا ق ...

اول خودم معاینه کردم،یه چیزی شبیه تیله های کوچولو حس میکردم زیر دستم،بعد رفتم دکتر

آره زیاد استفاده میکردم،کلا همیشه درگیر بودم ک یه راهی پیدا کنم زیر بغلم بو نده،حتی زینک اکسایدم میزدم یه مدت

اضافه وزن و قند خونم ندارم

و بله،مجردم

دارو هم ویتامین ای و گل مغربی مصرف میکنم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

جدی من رفتم یکبار اما از لحاظ بهداشتی میترسم که مثلا تمیز نباشه یا برا من که مجردم برا ناحیه حساس مض ...

نه عزیزم مضر نیست اگه جای خوب بری تمیز و اصولی هست اگرم دیگه خیلی نگرانی لیزر شاتی برو دیگه هیچ تماسی با بدنت نداره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اول خودم معاینه کردم،یه چیزی شبیه تیله های کوچولو حس میکردم زیر دستم،بعد رفتم دکترآره زیاد استفاده م ...

منم دارممم 

برا تو بزرگه یا کوچیک؟؟

نزدیک پریودت یکم ورم میکنه برا توام؟؟ و حساس میشه دست ک میزنی درد میگیره

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
اول خودم معاینه کردم،یه چیزی شبیه تیله های کوچولو حس میکردم زیر دستم،بعد رفتم دکترآره زیاد استفاده م ...

چند سالتونه 

آیا کیست رحم و موی زائد زیاد دارید ؟ چند تا کیست رحم داشتی ؟ موی زائد تو صورت هم دارید؟ 

دکتر گفت فقط ویتامین ای بخوری اوکیه؟ داروی دیگه لازم نیست ؟

مام ضد تعریق چه مارکی استفاده می کردی آیا الان هم استفاده می کنید ؟

زینک اکساید افتضاحه 

نه عزیزم مضر نیست اگه جای خوب بری تمیز و اصولی هست اگرم دیگه خیلی نگرانی لیزر شاتی برو دیگه هیچ تماس ...

لیزر شاتی چیه 

میگم برا ما که باکره ایم خطری نداره؟

آخه لیزر واقعا آدم باهاش میسوزه بلاخره درد داره

منم دارممم برا تو بزرگه یا کوچیک؟؟نزدیک پریودت یکم ورم میکنه برا توام؟؟ و حساس میشه دست ک میزنی درد ...

من وزنم خیلی کمه،نسبت به سایز سینم،توده هام خیلی بزرگه

قبل از پریودی هم خیلی حساس میشه و درد داره

برای همین ویتامین ای میخورم

وقتی تو تنش یا استرسم ک دیگه درد و ورم و خارش و سوزش و...

زندگی برام نذاشته):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه در اون حد نیس که بخوای بی حسی بزنی اما من چون مجردم کمی ترس دارم برای لیزر

دستگاهت چیه 

من دایموند پلاس 

انقد درد داره وایییی الان بهتر شده چون موها کمتر شدن سه جلسه رفتم 80 درصد موهام ریختن