2777
2789

من یبار لیزر رفتم واقعا درد آور بود و من میترسم نمی‌دونم کار درستیه لیزر برم یا نه 

آخه میگن ازدواج کنی و باردار شی باز مو های زائد برمیگردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

متاسفانه من هم کیست تخمدان دارم،هم سینه

برای همین میگن تاثیری از لیزر نمیگیری

یه راه درست حسابی واسه شیو هم نیست):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من پنج جلسه رفتم خیلی خوب بود ولی باردار شدم مو ازاول مخصوصا قسمت بیکینی برگشتدیگه بعد سقط بچه ام ال ...

آبجی منم میرفت باردار شد ولی موهاش برنگشت 

همونقد ک بود موند دیگه 

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
نه در اون حد نیس که بخوای بی حسی بزنی اما من چون مجردم کمی ترس دارم برای لیزر

من خجالت میکشیدم بار اول و دستشو گرفته بودم 

انقد استرس داشتم بیشترم درد میگرفت😂 

خودمم مجردم

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌