بچم ۴ ماهش بوداسهال شده بود بهش گفتم بیا ببریم دکتر گف هر چی سیاه روزی دارم از توعه چقد بدم با من حرف نزنید مادرش اومد گف بهتر ببریم دکتر گف باشه ببریم من چیزی نگفتم چند وقت بعدش برای بچه شیر درست کردم نخورد من رفتم دسشویی مسواک زدم تا بیام ده دقیقه طول کشید گف الهی ک تو همون دسشویی بمیری شیر میکنم تو باسنت درست کردی رفتی هیچ نگفتم گفتم لطفا با من حرف نزنید امروز مثلا رو جا ب جا کردم تمیز کنم اومد گف الهی کمرت بشکن برای چی مثلا رو جا ب جا کردی پایش میشکنه من چیزی نگفتم کف تو این خونه پرستاری فقط منتظرم بچه بزرگ شه تکلیفتو روشن کنم من گفتم با من حرف نزنید گف باید مبلل رو دو بار درست کنی من باز پاشدم درست کردم گف ن قبول نیست اینجوری ن من مثلا خیلی سنگین بود نمیزاشت بکشم زمین میگف بلندشون کن الهی بشکن کمرت من بعد ۳ بار جا ب جایی مبلا رو چیدم نمیدونم چرا دیگ از حرفاش ناراحت نمیشم حتی ارزش اینو ندار ک جوابشو بدم هم کلام شم
خوبه ک اعصابت رو خرد نمیکنی ، بهتره تن و بدنت هم آزار ندی. تا واقعا تکلیفت مشخص بشه . زندکی با کسی ک احترام نمیذاره و قدرت رو نمیدونه . قدر بچه ی سالم ک براش آوردی رو نمیدونه و دوستت نداره ارزشی نداره. قطعا دنیا برات بهترین ها رو کنار گذاشته
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
وااا چه جوری موقعی داره به چشم یه کلفت بهت نگاه میکنه بمونی حرفشم زده که فقط تازمانی بچت بزرگتر بشه میخواد نگهت داره پس تو خودت پیش قدم شو جداشو بابا نه تحقیر شو نه کتک بخوری نه حرفی بشنوی این مردا حیونن من نمونشو داشتم خداروشکر دوساله خودمو نجات دادم
اسی دعای محبت و دهن بستگی بخون بده بهش شاید فایده داشته باشه آخرش خسته میشه از این رفتار هاش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)