2777
2789

بچم ۴ ماهش بوداسهال شده بود بهش گفتم بیا ببریم دکتر گف هر چی سیاه روزی دارم از توعه چقد بدم با من حرف نزنید مادرش اومد گف بهتر ببریم دکتر گف باشه ببریم من چیزی نگفتم چند وقت بعدش برای بچه شیر درست کردم نخورد من رفتم دسشویی مسواک زدم تا بیام ده دقیقه طول کشید گف الهی ک تو همون دسشویی بمیری شیر میکنم تو باسنت درست کردی رفتی هیچ نگفتم گفتم لطفا با من حرف نزنید امروز مثلا رو جا ب جا کردم تمیز کنم اومد گف الهی کمرت بشکن برای چی مثلا رو جا ب جا کردی پایش میشکنه من چیزی نگفتم کف تو این خونه پرستاری فقط منتظرم بچه بزرگ شه تکلیفتو روشن کنم من گفتم با من حرف نزنید گف باید مبلل رو دو بار درست کنی من باز پاشدم درست کردم گف ن قبول نیست اینجوری ن من مثلا خیلی سنگین بود نمیزاشت بکشم زمین میگف بلندشون کن الهی بشکن کمرت من بعد ۳ بار جا ب جایی مبلا رو چیدم نمیدونم چرا دیگ از حرفاش ناراحت  نمیشم حتی ارزش اینو ندار ک جوابشو بدم هم کلام شم 

متاسفم خیلی زیاد این ادم چه چیز خوبی داشت که فکر کردی میتونه پدر خوبی باشه.خیلی ناراحت شدم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

انگار خودتن قبول داری توی خونه جز نوکر نیستی نه؟

جمع کن برو بابا گوربابای بچه و شوهر و آبرو

نه تو مادر خوبی براش هیستی با این همه ظلم پذیری نه اون پدر خوبیه با این همه ظلم کردن پس فرقی نداری پیش کدوم باشه ولی حداقلش اونجا امنیت مالی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.