2777
2789
ببرین منم بندازین تو چاه😂

تو فوقش اون رئیس کاهن معبد عاشقت میشه😂😂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدی این داستان یوسف و زلیخا خیلی مسخره بودچطور میشه یه زن پیر که همسن مادر یوسفه عاشقش بشه و بعد ...

به عرف اون موقع بوده مشکلی نداشته 

بعدم زلیخا به عشق الهی میرسه و به حضرت یوسف جواب منفی میده و می فهمه عشقی که سالها دنبالش بوده زمینی بوده ولی چون سالها از عشق یوسف آد واره بوده خداوند به حضرت یوسف میگه باهاش ازدواج کن و برای حضرت جوونش میکنه و زیبا اما زلیخا وقتی قدرت الهی را در برگرداندن عمر میبینه  میفهمه عشق الهی از همه چیز با ارزش تر هست و پشت پا به دنیا میزنه