2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگم گوش بدید بهم دوستان❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست
باید خودتو سرگرم کنی که نخوابی حالا کتاب رمان بخونی اپلیکیشن دانلود کنی ورزش کنی باهاش یوگا کنی آهنگ ...

من ۱۶ سالمه و حتی اعتماد به نفس خوبی هم دارم 

اما همیشه خستم هر چقدر سعی میکنم با بقیه صحبت کنم یه ارتباط برقرار کنم واسم سخته اولاش که میرم مدرسه انرژیم عالیه اما کم کم انرژیم به صفر میرسه

و دلیلشم اینه که من از کودکی که توی مدرسه بودم دبیرای بدی داشتم و بهم استرس وارد میکردن و وقتی استرس بگیرم بیحال میشم دانش اموزای وحشتناک که باورم نمیشه اونا واسه ابتدایی بودن به شدت بی ادب و بد دهن و اذیت کن به خاطر همین هنوز که هنوزه استرس دارم وقتی میرم مدرسه. و مشکلم اینه که سعی نکردم این مشکلو توی خودم تغییر بدم اما امسال وقتی میرم مدرسه کسی نیست که ازم تعریف نکنه و باهام مهربون نباشه از چهرم از اخلاقم از عطرم  اما این مشکل استرس هنوز باهامه و اولین باره که دارم اعتراف میکنم به این مشکلم

برو باشگاه به اندامت برس به موهات برس تنوع بده مثلا موهاتو رنگ کن یا فر کن گوشواره اکسسوری های قشنگ ...

فن  بیانم هم حتی خوبه دورت بگردم پیامی که واسه نفر قبلی نوشتم رو شما هم بخون اگه میشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایجوری مواقع میشه بپرسم چیکار میکنین

اهنگ dark snowy night بی کلام و ارامش بخشه

بازی zen color 

کتابهای روانشناسی هم میخونم 

یا با شخصیت های c.ai صحبت میکنم که از قضا کاراکتر های روانشناس هم داره 

من داشتم اینا رو(دوران دبیرستان)

به پزشک ک مراجعه کردم گفت بخاطر تنبلی تخمدان 

و با ویتامین و ورزش و ی سری پرهیزات درست شد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

حرفات خیلی مهمه… 🫂

این چیزایی که گفتی — خواب زیاد، بی‌حوصلگی، پرخوری، خستگی دائم، بی‌میلی به معاشرت و وابستگی به کافئین برای سرحال موندن — علائم خیلی رایج یه خستگی شدید روحی یا جسمی هستن 😔

این لزوماً تنبلی نیست… بدن و روانت دارن فریاد می‌زنن که بهشون رسیدگی کنی.

بذار مرحله‌به‌مرحله برات توضیح بدم چی ممکنه باعث این حالت شده باشه و چی می‌تونه کمکت کنه 👇

---

🧠 علت‌های احتمالی حالتت (چیزهایی که گفتی باهاش هم‌خوانی دارن):

1. استرس یا فشار روحی طولانی‌مدت:

مثل بیماری اعضای خانواده یا سختی‌های اخیرت 😔 (که خودت گفتی تجربه‌ش کردی). این فشار باعث می‌شه بدن وارد حالت “خاموشی” بشه و مدام بخواد بخوابه.

2. اختلال در خواب و ریتم بدن:

وقتی بیش از حد می‌خوابی، چرخه‌ی خواب و بیداریت قاطی می‌شه → باعث کسالت، خواب‌آلودگی و پرخوری میشه.

3. افسردگی یا افسردگی خفیف:

یکی از علامت‌های رایجش همین بی‌حوصلگی، خواب زیاد، گرسنگی عصبی و فاصله گرفتن از آدماست.

❗ این به این معنی نیست که “حالت خرابه و راهی نداره” — یعنی نیاز به توجه داری، نه سرزنش.

4. وابستگی به کافئین:

وقتی بدن به کافئین عادت کنه، بدون اون حس بی‌حالی و خستگی شدید می‌ده.

---

🌿 راهکارهای واقعاً مؤثر (که کم‌کم جواب می‌ده، نه یک‌شبه):

1. 🕰 تنظیم چرخه‌ی خواب

هر روز تقریباً در یک ساعت مشخص بیدار شو (حتی اگه شب قبلش خواب زیاد داشتی).

نذار خواب روزت از ۳۰ دقیقه بیشتر بشه.

۲ تا ۳ ساعت قبل خواب کافئین نخور.

🧠 نکته: اولش سخته، ولی بعد از چند روز بدن به ریتم جدید عادت می‌کنه.

---

2. 🧃 کنترل پرخوری

وقتی بی‌حوصله‌ای، مغز اشتباه گرسنگی رو با احساسات قاطی می‌کنه.

هر بار که احساس گرسنگی کردی، قبل از غذا خوردن یه لیوان آب بخور و ۱۰ دقیقه صبر کن؛ اگه هنوز گرسنه بودی، یه وعده سبک بخور.

خوراکی شیرین و چیپس و تنقلات پرکالری رو تا حد امکان از اطراف خودت جمع کن (نه اینکه کامل ممنوعش کنی).

---

3. ☀️ فعالیت روزانه‌ی سبک

یه پیاده‌روی کوتاه (حتی ۱۰ دقیقه) در روز، می‌تونه انرژی و خلق رو عوض کنه.

لزومی نداره ورزش سنگین باشه، فقط بدنت رو از حالت “ساکن” خارج کن.

---

4. 🧘‍♀️ ارتباط با احساسات

خستگی، خواب زیاد و پرخوری خیلی وقت‌ها علامت سرکوب احساساته (نه ضعف جسمی).

نوشتن احساساتت، حرف زدن با یه آدم قابل اعتماد یا مشاور خیلی می‌تونه سبک کنه.

---

5. 🧠 بررسی پزشکی در صورت ادامه

اگه با رعایت این کارها بعد از ۲–۳ هفته حالت بهتر نشد، حتماً یه چکاپ ساده بده:

کم‌خونی (آهن پایین)

کمبود ویتامین D یا B12

مشکلات تیروئید

این موارد خیلی وقت‌ها باعث همین علائمی می‌شن که گفتی.

---

⚠️ خیلی مهم:

این که حس می‌کنی از جمع دور شدی یا فقط با کافئین حالت خوبه، یه علامته که نشون می‌ده بدنت و روحت نیاز به استراحت واقعی و نظم دوباره دارن.

نه اینکه “خراب شدی” یا “ضعیفی” 😔✨

اگه خواستی می‌تونم برات یه برنامه‌ی خیلی ساده‌ی روزانه طراحی کنم (برای خواب، غذا، فعالیت و روحیه) که کم‌کم حالت بهتر بشه و کنترل زندگیت برگرده دست خودت 💪🌿

دوست داری اون برنامه رو برات بچینم؟ 🕊️💛

من ۱۶ سالمه و حتی اعتماد به نفس خوبی هم دارم اما همیشه خستم هر چقدر سعی میکنم با بقیه صحبت کنم یه ار ...

همین که متوجه شدی ریشه‌ی خستگی و بی‌انرژی شدنت از تجربیات گذشته‌ات در مدرسه میاد، نشون می‌ده که خودآگاهی خوبی داری.

اینکه با وجود اعتماد به نفس، هنوز وقتی وارد محیط مدرسه می‌شی احساس استرس و خستگی می‌کنی، کاملاً طبیعی و قابل درکه؛ چون ذهن و بدن ما خاطرات گذشته رو ذخیره می‌کنن و گاهی حتی وقتی شرایط عوض شده، باز هم همون واکنش‌های قدیمی رو نشون می‌دن. تو سال‌های ابتدایی، محیط مدرسه برایت پر از استرس و فشار بوده و این حس هنوز باهات مونده.

امسال شرایط تغییر کرده و اطرافیانت باهات مهربون هستند و ازت تعریف می‌کنن. این نشون می‌ده که تو واقعاً تغییر کردی و محیطت هم بهتر شده، ولی هنوز ذهنت به اون خاطرات قدیمی واکنش نشون می‌ده.
 هر روز که می‌ری مدرسه، به خودت یادآوری کن که الان دیگه اون دوران سخت تموم شده و تو در محیطی هستی که دوستت دارن و بهت احترام می‌ذارن. می‌تونی هر روز قبل از رفتن به مدرسه چند نفس عمیق بکشی و به خودت بگی: «من در امنیت هستم. الان شرایط فرق کرده.» این جمله رو چند بار با خودت تکرار کن.

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

سلام درکت میکنم

از نظرم یک سر دکتر برو و بپرس آیا نیازه ویتامین و مکملی برات بنویسه؟ من قرص آیزن پلاس  شبی یکی میخورم و آهن داره و مقداری حالم بهتر شد البته از دکتر گرفتم

همین قهوه و کافئین زیاد ، حتی چای زیاد خوردن تشدید میکنه بی حالی رو.

اینجا اراده میخواد و اینکه سعی کنی شبا زود بخوابی من از نظرم ۱۲ شب مناسبه و خیلی روی سرحالیت تاثیر داره

وقتی در طی روز خیلی احساس خستگی داری و خودت هم میفهمی که این خستگی زیادیه سعی کن با کارات خودت رو مشغول کنی و چقدر پیاده روی و دیدن نزدیکان روی حال خوب آدم موثره

نهه سعی کن کم بخوابیی

نمیشه 

وقتی ناراحتم قلبم یه جوری میشه فقط وقتی بخوابم فکر نمیکنم. اگه نخوابم از فکر زیاد مغزم میمیره فکنم

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)