2777
2789

اگه راهکاری چیزی دارین بگین

من یمدته همش خوابم حتی ولم کنن ۲۴ ساعت میخوابم 

و همش گرسنه هس اندامم خوبه ولی چند روزه حس میکنم داره بهم می‌ریزه و واقا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم حوصله ادمارو ندارم و دوست ندارم با کسی همکلام شم زیاد همش تو مدرسه خستم و تا قهوه و کافئین نخورم حالم خوب نمیشه چیکار کنممم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم اینارو خودمم تجربه کردم

یا از علائم افسردگیه 

یا ویتامین دی و آهن بدنت بشدت اومده پایین و بیحالی از اثرات اونه

آمپول ویتامین b کمپلکس یا همون نوروبیون بزن(قرصش هم میتونی بخوری)

قرص اهن ویتامین دی

و از همه مهمتر منیزیم 

اول یه چکاپ بده ببین کسری ویتامین یا مواد مغذی داری یا نه ،بعد مکمل لازم شد مصرف کن

لازمه برای اینکه این رفتار روتین و عادتت نشه ،سبک زندگیت رو تغییر بدی عزیزم 

کافئین وابستگی میاره متاسفانه

اتفاق خاصی افتاده؟

نه همه چیز نرماله عسیسمم 

ولی من نرمال نیستم همش سرم گیچه تو مدرسه حتی میام خونه سرم درده و همه میپرسن ازم چرا انرژی ندارم هیچوقت؟یادمه یه مدت ویتامین زیاد میخورم درست شدم باز شروع شد اصلا نمیدونم چیکار کنم 

باید خودتو سرگرم کنی که نخوابی حالا کتاب رمان بخونی اپلیکیشن دانلود کنی ورزش کنی باهاش یوگا کنی آهنگ گوش کنی ‌پادکست گوش کنی جلوی خودتو بگیر غذا نخوری حیف اندامته سعی کنین با آدم های جدید ارتباط بگیرین و شخصیت نو بسازین ایراداتتون رو برطرف کنین دیگه قهوه کافئین نخور معتادش میشی سعی کن برای مدرسه انگیزه پیدا کنی برو توی جمع های دیگه کلاس های دیگه بشین گوش کن حرف های بچه ها رو کم کم از حرف های اونا انگیزه میگیری چند سالته؟ 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

قربونت برم اینارو خودمم تجربه کردمیا از علائم افسردگیه یا ویتامین دی و آهن بدنت بشدت اومده پایین و ب ...

نه بخدا افسرده نیستم

ولی کم خونم اما نه اونقدر زیاد و واسه بیحالیم حتی ورزشم میکنم ولی فایده نداره من از بچگی استرس هر موقع میگیرم بعدش بی‌حال میشم و متاسفانه کودکی دبیر خوبی نداشتم به خاطر اروم بودنم خیلی بچه ها اذیتم میکردن و به شدت منو میترسوندن و تا الان هر موقع مدرسه میرم استرس میگیرم و حالم بد میشه 

برو باشگاه به اندامت برس به موهات برس تنوع بده مثلا موهاتو رنگ کن یا فر کن گوشواره اکسسوری های قشنگ برای خودت بخر روی فن بیانت کار کن از ارتباط با بقیه خجالت نکشی هدف پیدا کن برو چیز هایی که دوست داریو یاد بگیر یا اگه چیزی دوست نداری برو کلاس های مختلف مثلا موسیقی یا بسکتبال برو لباس بخر تو تازه اول زندگیته باید کلی امید آرزو داشته باشی برای آینده

نه بخدا افسرده نیستمولی کم خونم اما نه اونقدر زیاد و واسه بیحالیم حتی ورزشم میکنم ولی فایده نداره من ...

وای میفهمم خودمم استرس که میگیرم خوابم زیاد میشه غذام کم میشه و هزار تا مشکل دیگه

باید خیلی مراقب خودت باشی دختر کتابای در رابطه با کنترل استرس خیلی کمکت میکنن

امید داشته باش برو مسافرت گردش شوخی کن با بقیه آهنگ بزار بازی کنین

به روی خودت نیار بدتر بهت تلقین میشه

سبک زندگیتو درست کن خوب بخواب به خودت برس غذا خوب بخوره تغذیه تاثیر داره دنبال چیزهایی که دوس داری برو  حموم زیاد برو سعی کن بزور هم که شده به خودت برسی یه لباس خوب بپوش عطر خنک میوه ای بزن  طوری که مجبوری الان بری یه جای خیلی مهم.. دعا کن با خدا حرف بزن درمورد همه چیز آب زیاد بخور اگه پرخوری داری کم بخور پیش کسایی برو که دوستشون داری و بهت خوش میگذره کنارشون چیزای آرامش بخش و طنز و خنده دار بگو و بخند اگه میتونی باشگاه برو به خودت برس مثلا پاشو یه مدل مو جدید امتحان کن یه گوشواره رنگی لباس رنگی آهنگ رقص برو دنبال کارایی که دوست داری و بهت هیجان و لذت میده مثبت باش برو پیش بچه ها تنها نیستی گذشته رو فراموش کن آینده برای توعه هنوز کلی وقت داری برای اینکه کارای مختلف رو بکنی