2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که پزشکی تعهدی رو با ۱۳۰۰۰ میشه او د بهداشت عمومی رو برو بالای ۳۰ هزار برای منطقه شما نمیدونم چ ...

فکر نمیکنم به این راحتی ها هم باشه پس چرا کسی از سال بالایی های مدرسه ما نیورد 

بچها دبیری خوندن راحتتره یا اموزش ابتدایی؟منظورم درسای دانشگاهه

دبیری قطعا سخت تره. ولی بعدا ک بری واسه تدریس،روزهای کمتری میری مدرسه و نصف هفته ات بیکاری. تازه میتونی کلاس خصوصی هم توی رشتت برداری.

ولی آموزش ابتدایی کل روزا سرکاری. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دبیری قطعا سخت تره. ولی بعدا ک بری واسه تدریس،روزهای کمتری میری مدرسه و نصف هفته ات بیکاری. تازه میت ...

فاطمه جون شما تعرفه هاتون خوبه؟تعرفه ما رو تا اردیبهشت دادن ۱۴ هست حدودا .بین ۱۰ تا ۱۵ .اضافه کارمونم دوماه عقبه 

دبیری قطعا سخت تره. ولی بعدا ک بری واسه تدریس،روزهای کمتری میری مدرسه و نصف هفته ات بیکاری. تازه میت ...

با اینکه معلم ابتدایی سختتره ولی دوس دارم نسبت به دبیری

فقط خواستم بدونم درساش سخته و معدل ترم ها باید بالا باشه اینا

سلام فاطمه بانو خوبین؟خوش میگذره؟

به بهههههه ببین کی اینجاست. قربونت برم الحمدلله‌ چ خبر کجایی خوبی؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
به بهههههه ببین کی اینجاست. قربونت برم الحمدلله‌ چ خبر کجایی خوبی؟؟

خدا رو شکر .میگم چند وقت پیش یه ربع ساعت به سایت سر زدم یکی بهم پرید گفت دروغ میگی که پرستاری 🤣🤣🤣میگفت پرستارای فامیل ما سرشون شلوغه.حالا تمام کاربرا دانشجوی پزشکی هستن فقط به من گیر داد