2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده

300 بازدید | 15 پست

من از همون دوران آشنایی یچیزایی حس کردم از خانواده شوهرم ک دخالت میکنن و مهربون و دلسوز نیستن و فقط میخاستن برای ما خرج تراشی کنن همه چیو مینداختن گردن ما ولی خودشون هیچکاری نمیگردن انگار ما عروس گرفته بودیم ن اونا 

ولی میگفتم شاید من اشتباه برداشت میکنم 

خود شوهرمم برای آشنایی میرفتیم بهش تعارف زدم من حساب کنم میخاستم ببینم چی میگه دیدم هیچی نگفت من پیاده شدم رفتم خریدم اومدم !!!

یا ی مغازه رفته بودیم دو روز قبل عقد ی شال دیدم اصلا کارتشو درنیاورد حساب کنه عقد وایساده بود 

آرایشگاه رفتم جز ناهاری ک خانوادم خریده بودن هیچی برام نیاورد حتی ی آب معدنی 

کلا ی سری چیزای اینجوری دیدم از خاهرشم همینطور خساست داشت و مداخله گر بود در حدی ک گیر داده بود با فلان آهنگ برقصین 

ی خاهر کوچیک هم داشت ۱۰ ساله ک از اول تا آخر ایشون بیخ ریش من بود تو این چندسال خود شوهرمم میدونست خودش و خانوادش مقصرن همش تیک کنایه طعنه منم اشتباهم این بود شوهرم ک اذیت میگردم بهش میگفتم من اینه همه همه چیو تحمل میکنم خودتم اذیتم میکنی آخه کتک اینا میزد حرصی میشد 

الانم درخواست طلاق داده میگ چون خانوادم اذیتت میکردن میومدی ب من میگفتی خدا شاهده تو این سه سال سرجمع ۵ بار هم نگفتم رفتارای خانوادش و بهش آخه چیکار. میگردم آروم میگفتم ک بره باهاشون صحبت کنه اصلا انگار ن انگار درک نمیگرد چقد دارم آسیب میبینم ازشون 

با همشون مهربون بودم با پول جیبی ک بابام میدادم همه مناسبتا برای خانوادش کادو میخریدم همیشه دست پر میرفتم خونشون شیرینی و دسر و غذا و ولی خودش هیچییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم خرج نداشتی که ارج نداشتی اگه از اول باسنشون رو پاره میکردی تا برات خرج کنن الان به خاطر خودشونم که شده مراعات میکردن الانم بزن در باسنشون از زندگیت بندازشون بیرون و جدا شو تو حیفی

خب دیگه از اول گند زدی و اب هم قطع .....

دوران نامزدی نداشتی ک بفهمی اینا عتیقن؟؟؟؟

حالام ب نظرم شوهرت ی ادمیه ک تو براش همه چی تموم بودی فکرمیکنه همه همینن و توهم زده ،وقتشه پوستش را بکنی و بری سراغ زندگی جدید و اون را هم ول کنی بره زن بگیره ک بفهمه زن داشتن واقعی چه مزه ای هست

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چجوری پوستشو بکنم سر مهریه ک تاپیک زدم چ ادا اصولی دراورده

همین ادا اصولا نشون میده زورش میاد بده ، مجبورش کن که بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اول که حق طلاق دست مرده و میتونه درخواست طلاق بدون دلیل بده ولی خب در اون شرایط باید حق زنو تمام و کمال بده

ولی کلا تو اندازه گیری شعور آدمها دقت کن بعضیا نه این که نخوان نمیتونن درک و شعور داشته باشن  اونها اصلا متوجه نیستن که تو براشون چیکار کردی فکر میکنن تو باااااااااید این کار ها رو انجام میدادی آدمهای اینجوری لطف و احترام رو نمیفهمن بنظرم اولویت اولت زندگی زناشویی باشه و بر اساس اون تصمیم بگیر این آدمها ارزش اعصاب خوردی ندارن