2777
2789
عنوان

خاله و دخترخاله روعصاب

168 بازدید | 9 پست

دخترخاله م داره ازدواج میکنه 

بعد حدود دو هفته پیش خاله م توی دورهمی خبرش رو داد

یهو دخترخاله م اومد داد کشید چرا گفتیییی مگه نگفتم فعلا نمیخوام هیچ خری بفهمه 😐😂

بعد این هفته بله برون و عقدش بود از دو سه روز قبلش ما رفتیم کمک خونشون 

بعد ی کلمه نگفتن خطبه خوندن از قبل عروس داماد محرم بودن اصلا 😐 ما یهو خانواده داماد که رسیدن دیدیم عه محرمن بهم از قبل

بعد اینم به کنار ، من توی آتلیه کار می‌کنم پدر منو دراورد که براش نوبت بگیرم و آشنایی دادم که دخترخاله م می‌خواد بیاد ملاحظه کنین و اینا 

هزاربارم نوبتشون رو کنسل کردن 

منم براشون عکاس آفیش کرده بودم

بعد یهو دیدم روز عقد کلا رفتن با ی آتلیه دیگه قرارداد بستن 😐😐😐 خب مرض داشتین من رو انداختین جلو بعد کلا نرفتین😐 

خیلی کارهاشون روی مخه چرا اینجوری میکنن

حتی رفتم دیدم پیج آتلیه ما رو نداره ولی دقیقا آتلیه ای که رقیب ما حساب می‌شد رو فالو کرده و رفته اونجا

یا کلا رفتارهاش به شدت تنده حتی با خود داماد 

با ما که دیگه اصلا هیچی رسما آدمو پشیمون میکنه باهاش حرف بزنی

ی لباس میخواست بپوشه مناسب نبود برای بله برون ، مامانم گفت بهش خاله این مناسب این مراسم نیست بهتره اون لباست رو بپوشی ، گفت ببخشید نظرتون محترمه ولی مهم نیست من اینو دوست دارم 😐

تموم مراسم هاش رو خودش با داماد هماهنگ می‌کرد اصلا نمیذاشت بزرگ‌ترا حرف بزنن 

بعد خاله م جلوی داماد میومد ی چیزی بگه یهو برمیگشت میگفت مامان ی لحظه ساکت فلان 🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی منم محرم شد نگفت خواستگاری اینام که اصلا

تو عقد با خانواده شوهرش عکس مینداخت نوبت فامیلای خودش شد مامانش گفت بیا با عمه هات عکس بنداز گفت اه مامان همش عمه عمه نکن