2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 140 پست
مرسی عزیزمآره علوم پزشکی امبهم گفت خوابگاه نمیدیممنم به خاطر همین رفتم بنگاهخیلی رفتار کارمنداش بد ب ...

خوابگاه های خوردگردان هستن سطح شهر از رفاه دانشگاه تون بپرس خودشون آدرس میدن بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی غریبی که میکنی ولی منم کرمان رفتم نمیخوام کسی ناراحت بشه یه مقدار سردن زیاد نمیتونی رفیق بشی باهاشون. و بیش از حد خونسرد. یه مدت بمونی عادت میکنی عادیه روز اول شهر غریب. رشتت چیه؟ اگه رشته خوبی قبول شدی بچه بازی درنیار منم روز اول شهر دانشگاهم زار میزدم الان خندم میگیرم برات خوبه ساخته میشی. کیف کن دانشجویی یه شهر دیگه زندگی مستقل سخت نگیر بعدا حسرت میخوری

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
قربون شما لطف دارینخیلی ممنونحالا میرم واسه ادامه ی کارهای ثبت نام و خوابگاه و حتی اگه شد انتقالی دا ...

کاری داری بگو لطفا 🫶 من آشنا دارم تا جایی بتونم میگم به امید  خداوند متعال و مهربان برات درستش کنن 

رشته ات چیه؟! 

اگر بنزین می‌خوای بگو برات درستش کنم 

زدی؟! 

نوقت بود عدم تعهد در واگذاری خوابگاه

باشه بنويسه خيليهاشون مينويسن

تو رشته خوب قبول شدي بايد بهت خوابگاه بدن و ميدن 

كوتاه نيا

سعي كن اعصابت خرد نكني و با ارامش كارات پيش ببري همش درست ميشه با اين ديد بد پيش بري هر حرفي رو بد برداشت ميكني عصبي ميشي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اسی غریبی که میکنی ولی منم کرمان رفتم نمیخوام کسی ناراحت بشه یه مقدار سردن زیاد نمیتونی رفیق بشی باه ...

پزشکی 

من خودمم اولش ناراحت بودم که باید ایران بمونم

الان که این شهر رو دیدم زنگ زدم مامانم کلی گریه کردم

گفتم مامان تو رو خدا بذار بیخیال شم

باشه بنويسه خيليهاشون مينويسنتو رشته خوب قبول شدي بايد بهت خوابگاه بدن و ميدن كوتاه نياسعي كن اعصابت ...

ببین وسط حزف زدنم اصن روشون رو میکردن اونور 

میگفتن ما وقت نداریم یه حزف رو ده بار بزنیم

خیلی بد بود رفتارشون

ببین وسط حزف زدنم اصن روشون رو میکردن اونور میگفتن ما وقت نداریم یه حزف رو ده بار بزنیمخیلی بد بود ر ...

کلا پرسنل دانشگاه ها این مدلی هستن عزیزم تو خودت رو ناراحت نکن فدای سرت محکم باش نباید اینقدر ضعیف باشی که 

بعدشم به همه نگو از یه شهر دیگه اومدم بگو خونه خودمون یه شهر دیگه هست 

خونه خاله و دایی هام کرمان هست 

بفهمند بعضی ها از یه جا دیگه اومدی سواستفاده می‌کنن ازت نزار بفهمن غریبی 

بگو من خودم کرمونی ام ماشین مهمونمون رو برداشتم بنزین بزنم 

نه

دل و جرات داشته باش

پزشکی من خودمم اولش ناراحت بودم که باید ایران بمونمالان که این شهر رو دیدم زنگ زدم مامانم کلی گریه ک ...

اشتباه نکن لوس نباش آسون بگیر. برو بگرد از مجردی تنهایی استفاده کن. ولی خب اونجا یه مقدار زیاد به آدم اهمیت نمیدن جدی نمیگیرن آدمو زیاد تو ذوقت نخوره. روحیت رو عوض کن با خودت حرف بزن. ضعیف نباش روزای خوب بساز درست میشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون