2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا اول تو صف عادی وایساده بودم بعد که نوبتم شد با بی ادبی گفت چرا اینجا ایستادیما اینجا بنزین ن ...

نظری ندارم😕

ان شاء الله کارت درست بشه و مجبور نشی تو شهر ما بمونی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من علوم پزشکی کرمانم درک میکنم حرفاتو اره تو شهر برای پلاک غیر بومی بنزین نمی‌دن دانشگاهشم کارکنانش ...

مرسی عزیزم

آره علوم پزشکی ام

بهم گفت خوابگاه نمیدیم

منم به خاطر همین رفتم بنگاه

خیلی رفتار کارمنداش بد بود

تو یکی از کامنت ها نوشتمبخونیددروغ ندارم که بگم

عزیزم اگر می‌خوای بیا خونه ما ، یا کاری چیزی داری بگو خودم برات انجام بدم رو چشم توکل به خداوند متعال و مهربان 

پارتی چیزی برات پیدا می‌کنم چرا غصه میخوری الکی الله اکبر 

الان کارت چیه بگو من انجام بدم برات 

مرسی عزیزمآره علوم پزشکی امبهم گفت خوابگاه نمیدیممنم به خاطر همین رفتم بنگاهخیلی رفتار کارمنداش بد ب ...

تنهايي نبايد بري بنگاه بايد با خانواده قولنامه كني

يا بري خوابگاههاي خودگردان

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

مرسی عزیزمآره علوم پزشکی امبهم گفت خوابگاه نمیدیممنم به خاطر همین رفتم بنگاهخیلی رفتار کارمنداش بد ب ...

یعنی چی خوابگاه نمی‌دن 

به همه میدن باید خیلی اصرار کنی 

چون کارمندای دانشگاهش کلا گیر میدن

عزیزم اگر می‌خوای بیا خونه ما ، یا کاری چیزی داری بگو خودم برات انجام بدم رو چشم توکل به خداوند متعا ...

قربون شما لطف دارین

خیلی ممنون

حالا میرم واسه ادامه ی کارهای ثبت نام و خوابگاه 

و حتی اگه شد انتقالی دانشگاه