2777
2789
عنوان

از رتبه 100 هزار رسیدم به 25 هزار 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس نمیخوندی بنظرم چون این همه سال کش دادن نمیخواد اگه خوب بخونی

خب اره نوشتم بیشترین تلاشم امسال بود که حتی روزانه سه ساعتم نخوندم

این شکلی بودم که صبح 3 ساعت میخوندم بعدش ناهار میخوردم بعد از ناهار تا خود شب درس نمیخوندم...

و حتی بعضی روزا هیچی نمیخوندم و بیرون بودم

خب اره نوشتم بیشترین تلاشم امسال بود که حتی روزانه سه ساعتم نخوندماین شکلی بودم که صبح 3 ساعت میخوند ...

امسالو خوب بخون بنظرم خیلی خوب قبول میشی البته اگر تواناییشو داری چون واقعا پشت موندن حتی اگر نخونیم انرژیتو تموم میگیره😑

موفق باشی 🩷ایول بهت بنظرت اگر معدلم کمتر بشه مثلا ۱۷ یا ۱۸ میشه با درصد کنکور جبرانش کرد ؟

نه ۱۷ واقعا بعیده و بالا آوردن معدل خیلی راحت تر از بالا کشیدن درصده . 

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

عزیزم چون من همه درسامو 2 درصد زده بودم و در ضمن من تو کرونا بودم مدرسه نمیرفتم اصلا ینی چیزی از درس ...

اون تایم همه تعطیل بودیم بخاطر کرونا و مدرسه نمیرفتیم

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم 

منم اون سالا نخوندم ولی خیلیا از همون فرصت انلاین شدن مدارس استفاده کردن و خودشون مدام تست میزدن 

کلی هم اموزشگاه انلاین کنکور باز شده بود 

من همون ک کنکور رو دادم فهمیدم اگه ادم درس خوندن واسه کنکور بودم همون سال میخوندم . بالاخره همه ادما ک نباید رتبه برتر بشن . رشته و دانشگاه های معمولی تر هم برای ادمای معمولیه . شما هم به نظرم همینطوری هستی . همین ک یه روز میخونی ۵ روز بیرونی یعنی برات مهم نیست پس بیخودی وقتت رو بیشتر از این تلف نکن 

خدایا شکرت❤️

پس چیکار کنم😞💔خب راه بزار جلو پام

اگه ب درس علاقه داری بچسب بهش ی سال واقعا با تلاش و پشتکار بخون و رشته ای ک علاقه داری قبول بشو

اگه درس رو دوست نداری ی حرفه یاد بگیر مشغول ب کار بشو عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هعی.اره چی بگم ولی همه میگن مامایی بازار کار نداره

خودم ماما هستم و استخدام شدم 

باید خوب بخونی آزمون رو ..هم بعنوان پزشک خانواده میگیرن هم معلم مراقب سلامت هم مامایی بیمارستان. 

مطب و کلینیک هم میتونی بزنی 

بهترین بازار کار رو داره اگه بخونید موقع استخدامی