2777
2789
عنوان

از رتبه 100 هزار رسیدم به 25 هزار 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چی بگم اخه هرسال یه قانونی از خودشون در میارن میترسم سال بعد بگن باید نهایی دهم هم ترمیم بزنید.

اگر هزینش داری برو همون مامایی بخون اگر نه یک بار دیگ بشین درست تمرکز روی درس روزانه بیاری 

علاقه دارم ولی ماهی 10 تا 12 میلیون هزینم میشه و دوری از خانواده💔😞

اگر تمکن مالیش رو داری برو

میدونم سخته ولی اگر علاقه داری به رشتش خودت رو دوباره تو لوپ بی پایان کنکور ننداز و برو شهر جدید و دنبال زندگی جدید باش

چرا انقدر راحت روزهای عمرت رو هدر میدی

الان باید ارشد یه رشته ای میبودی

یکم بیشتر فکرکن عزیزم روزهای عمرت حیفن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اگر تمکن مالیش رو داری برومیدونم سخته ولی اگر علاقه داری به رشتش خودت رو دوباره تو لوپ بی پایان کنکو ...

میدونی اخه سلف غذا هم ندارن... نمیدونم چیکار کنم از طرفی من خانوادم همش درگیر دعوا هستن و مشکل خانوادگی داریم نمیدونم چطوری اینارو ول کنم برم یه شهر دیگه و استرس نداشته باشم براشون

والا من پزشکی میخونم به منم میگن کار نداری .. ۵ سال دیگه به دندونا هم میگن .چه اهمیتی داره وقتی علاقمندیم بهش ؟ واقعا کنکور بیشتر از دوبار ارزش نداره .همین مامایی آرزوی خیلیاس

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

میدونی اخه سلف غذا هم ندارن... نمیدونم چیکار کنم از طرفی من خانوادم همش درگیر دعوا هستن و مشکل خانوا ...

من یکی از دوستام شرایطش مثل تو بود

رفت شهر دیگه و الان خیلی حالش خوبه

هر هفته میره بیرون و کلی سفرای مختلف میره با دوستاش درحالی که قبلا تو فضای بسته و متشوش خانوادش بود