2777
2789
عنوان

شوهرم گفت هدف هاش عوض شده و طلاق میخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 75 پست
فکر کردی اینارو نگفتم گفتم میگه گدا گشنه تو برای همین ۱۴ هم رویا داری

چندساله ازدواج کردی؟

چندسالتونه؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم یه روانی با آپشن بهتر از شوهر فعلیم

شانس نداری عزیزم شوهر اول منم هر ویژگی بدی که توی دنیا بود داشت تنها ویژگی مثبتش این بود که خیلی مرتب و ان تایم بود

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

زن سابقش

خوبه بچه شوهر منم پیش زن قبلیشه بچش

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

من ۲۸ اون ۳۳ سه ساله ازدواج کردیم

چقد مثل همیمم منم 28 سالمه شوهرم 35

شانس نداری عزیزم شوهر اول منم هر ویژگی بدی که توی دنیا بود داشت تنها ویژگی مثبتش این بود که خیلی مرت ...

دیگه من سرنوشتم رو قبول کردم چاره چیه خدا لعنتشون هر دورو

من ۲۸ اون ۳۳ سه ساله ازدواج کردیم

خاک برسرش کثافط 

از کی اخلاقش عوض شده، از کی این چرت و پرتارو میگه؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

چقدر بدشانس اگه میدونی توانایی مالی داره بدون مهر جدا نشو چون خود دادگاه مهرتو ازش میگیره ولی خب دون ...

نه اتفاقا واسه مهریه اصلا نیازی به وکیل نیست یه کفش اهنین میخواد که خودش بپوشه خیلی زود میتونه هرچی داره توقیف کنه اول از همه حقوقش رو

بچه داری شما؟اره دیگه من متولد ۷۶ هستم

از شوهر سابقم نه از این شوهرم اره باردارم الان