2777
2789
عنوان

شوهرم گفت هدف هاش عوض شده و طلاق میخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 75 پست
گفتم ۳۰۰نقد از ۱۱۴ سکه ۱۴ سکه بهم بده بعد بهم میگه گداگشنه بخاطر همین

بگو فکر میکنی اشتباه کردی با من ازدواج کردی؟ اوکی مشکلی نیست، میتونی هر جور خواستی فکر کنی و تصمیم بگیری، اما هر اشتباهی تاوان داره ،مهریمو بده برو. تاوان اشتباه تورو من چرا بدم؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

بگو فکر میکنی اشتباه کردی با من ازدواج کردی؟ اوکی مشکلی نیست، میتونی هر جور خواستی فکر کنیو و تصمیم ...

فکر کردی اینارو نگفتم گفتم میگه گدا گشنه تو برای همین ۱۴ هم رویا داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم ازدواج دومشه؟ 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

اره یه پسر داره

والا شوهرت انگار آبرو براش مهم نیست منم ازدواج دومشه من هم ازدواج دوممه ولی انقدر جفتمون از طلاق و بی‌آبرویی می‌ترسیم که حد نداره سعی می‌کنیم مشکلاتمون رو خودمون دوتا حل کنیم حتی به خانواده‌ها هم نمی‌گیم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

پاشو دنبال درس زندگی باشگاه کلاس اینا وقتیم خانوادت پشتت هستن دلیلی نداری اسم طلاق اورد بگو باشه پولو بزن سکه هارم قسطی میکنیم اول بزار مهریه بده بعدم وسایل که میدونی بهش ضربه میخوره برو بردار برو دیگه جرا موندی محلشم نده وقتی میبینی اینجوره بیشتر ب خودت برس ب خودت توجه کن 

اره یه پسر داره

پسره پیش کیه

فکر کردی اینارو نگفتم گفتم میگه گدا گشنه تو برای همین ۱۴ هم رویا داری

بگو آره رویا دارم حقمه. اصلا میخوام آتیشش بزنم. من که مسخره ی تو نیستم،یه روز زن بخوای یه روزم پشیمون شی. 

ببین من به هیچکس نمیگم مهریه بگیر یا حقته و فلان ولی تو واقعأ حقته. 

والا دیگه. بگو امر دیگه ای نداری جناب

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

آبرو چه میدونه چیه احمق

شوهر من پرستاره خیلی میترسه از طلاق الان منم حاملم رو چشاش بالا پایینم میکنه یه دخترم از ازدواج قبلش داره