2777
2789
عنوان

شوهرم گفت هدف هاش عوض شده و طلاق میخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 75 پست
بعد میگن زنای مطلقه بهتره با یکی مثل خودشون ازدواج کنناشتباهه بنظرم مردای مطلقه اگه خوب بودن زن اولش ...

بعضی وقتا به مردا هم ظلم میشه واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید عزیزم 

شوهر من طلاق گرفته حتی یه بچه هم داره از ازدواج قبلش الان بامن ازدواج کرده انقد باهام خوبه و دوسم داره که حتی یکساعت نمیذاره تو حال بد بمونم الان باردارم انقد بهونه گیر و نق نقوام که خودم تحمل خودمو ندارم اما بیچاره تحمل میکنه هیچی نمیگه هرچی بگم دل خواب باشه پامیشه واسم میخره خدا خیرش بده در حق همسر من ظلم شده وگرنه بامنم بد میبود

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا به مردا هم ظلم میشه واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید عزیزم شوهر من طلاق گرفته حتی یه بچه هم دا ...

خدا برای هم حفظتون کنه خوشبختی تون ابدی

ولی خب اکثرا دیدم مردا مشکل دارن 

ک زناشون جدا میشن یه مورد تو اشنا داریم پارسال ازدواج سومش بود ب قول خودش تازه متوجه شدم مشکل از من بوده و اخلاقم

...

بچه با شماست

نه با زن سابقش 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الهی عزیزم عشقتون ابدی

قربونت بشم ان شاءالله شما هم باهم رابطتون خوب بشه واست دعا میکنم میگن دعای زن باردار میگیره 

بخدا خانمم خون به جگرم کرده ولی باز این کارا رو نکردم باهاش نمیدونم تا کی دوام بیارم باهاش ولی ذره ا ...

سلام  چیکار میکنه مگه  بچه هم دارید؟ 

حدود یه ماه از ازداوج گذشت کم کم خودشو نشون داد

واای خاکبرسر ،چه زودم ذات بدشو نشون داده، ان شاء الله خودت خوشبخت شی عزیزم. گورباباش این آدم هیچ پخی نخواهد شد

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

مگه زندگی بچه بازیه.چرااینجوری کنه .دلیل قانع کننده بیاره خب...بعدشم تواسباب بازی ک نیستی بگو برام خونه بخر بنامم بزن مهریمم بده خداحافظ ..اینجور افراد دمدمی مزاج رو نباید راحت ول کرد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤