2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 90 پست
عزیزم یه سوال از دوران ابتدایی چطور شروع کردی مدارس دولتی بود تیز هوشان هر دو دوره قبول شدی؟ برای دخ ...

راهنمایی تیزهوشان نداشتیم اما دبیرستان تیزهوشان بودم

فقط بزارین راحت باشه و زندگی کنه

به اندازه کافی 3 سال دبیرستان سختی میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری به پیش روی آزمون ها می‌رسید با اینکه دیر شروع کردم اول باید پیش نیاز بخونم احتمالا به آزمون ها ...

ببینید من 28 مهر که شروع کردم یکی دو ازمون پیش رو جدی نگرفتم و فقط میخوندم و تست میزدم تا به ازمون سومی برسم

اما در کنارش دو ازمون اولی رو هم دادم و تحلیل کردم

میشه بگی کلاس دهم کلاسایه آنلاین شرکت کردی از کتابهای ماز استفاده کردی اصلا یانه بدرد میخورند یان ...

سال دهم فقط با مدرسه پیش رفتم و تست زدم 

کلاس بخصوصی نرفتم 

ببینید من 28 مهر که شروع کردم یکی دو ازمون پیش رو جدی نگرفتم و فقط میخوندم و تست میزدم تا به ازمون س ...

مرسی منم همین کار میکنم چون منتظر نتایج بودم از پزشکی تعهدی مردود شدم تازه شروع کردم اصلا ممکنه مثل شما به این ازمونا نرسم یعنی چندتا اول 

یعنی میشه خوند پزشکی شهید بهشتی آورد؟ اخه اونم همین رنج رتبه نزدیک شما میخواد من نهایی قوی تر از کنکورم میشه تراز بالای ۱۰ هزار گرفت؟ از الان بخونم 

ولی چقدر تفاهم داشتیم منم از ۲۸ مهر یعنی دیروز شروع کردم با ۶ ساعت که کم کم بیارم بالا ساعت مطالعه رو😁

منم یه کنکوریم این سالی که پشت موندی خب خودت میدونی با این ساعت مطالعه چطوری خوندی یا اینکه نه شرایط ...

ببینید آدم با آدم فرق داره 

دوست من با روزی کمتر از 9 ساعت مطالعه رتبش شد 575

روز های متوالی ساعت های متفاوتی رو امتحان کنید 

یه ساعت که تا ساعت 10 شب دووم بیارید رو انتخاب کنید 

حالا این ساعت مطالعه بعضی روزا بیشتر میشه یا کمتر 

راجب تنهایی خب واقعا نمیدونم چی بگم

با مادرتون صحبت کنید و بگید حتی تماس تلفنی هم شده بهتون دلگرمی بده 

عزیزم میشه منم چند تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدین💗من سال 1403 رتبه م 8 هزار شد و تا مهر امسال م ...

سلام عزیزم 

اول بگم ماشاالله به ارادتون

شما با این حساب از خیلیا جلو ترین

1 تعداد تست ساعت مطالعه و نتیجه ازمونا رو منطقی مشخص کنید 

2 اینقدر سرگرم درس خوندن باشین که ذهنتون فرصت فکر کردن به نتیجه رو نداشته باشه اگه نشد نگرانی هاتون رو روی برگه بنویسید کامل بعد برگه رو پاره کنید و بخونید

3 اگه هنوز استرستون کنترل نشد از پزشک مشورت بگیرید 

بودجه بندی برا همه زیاده هفته اول بخونید مطالب رو هفته دوم تست تکمیلی  

اسی لطفا راهنماییم کنمن دوازدهمم مدرسه رو غیرحضوری میخونم دهم یازدهم تست کار نکردم و در طول تابستونم ...

سلام عزیزم 

متناسب با بوجه بندی قلمچی پیش برو و در کنار دوازدهم پایه ای که ضعیف تری بخون

اینجوری منسجم تر میخونی و با ازمون دادن میفهمی که خوندنت مفیده یا نه

عزیزم میشه بگی چه جوری پایه قوی داشتی؟ تیزهوشان خوندی از اول یا غب=یر انتفاعی؟ اگه آره از چندم این م ...

من دبیرستان تیزهوشان بودم

برای پایه قوی سال دهم رو همون سال میخوندم و تست میزدم برا یازدهم هم همینطور

نزاشتم مطالب انباشته بشن

مشاور داشتم

آنلاین بود با حضوری 

اگر آنلاین، میشه اسم. موسسه و بگی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هر نفر ماهی چقدر میشه اگه بخوایم مشاور تحصیلی بشی ؟

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂