2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

1602 بازدید | 86 پست

سلام دوستان 

تشکر مجدد برای تبریک های زیباتون

امیدوارم همیشه سرزنده و موفق باشین

بنا به درخواست دوستان قراره تمام موارد راجب کنکور خودم رو براتون بگم

من رتبه 382 منطقه 3 و رتبه کشوری 1841 بدون هیچ سهمیه ای

سال اول رتبم شد 4057

تراز کنکور اردیبهشت 10012 و درصد های زیست و فیزیک 73 و شیمی 41 و ریاضی 34 و زمین 46

تراز تیر 9600 و درصد های زیست 56 و فیزیک 65 شیمی 53 و ریاضی 26 و زمین 30

امتحان نهایی تراز 10200 و نمرات 

زیست 20

فیزیک20

دینی 20

ریاضی20

شیمی19.75

ادبیات 19.25

عربی19.5

زبان18

هویت18.5 سلامت 18 که البته ترمیم تک درس زدم یعنی مثلا نمره زبانم برای پارساله

من از 28 مهر 403 شروع کردم با 9 ساعت مطالعه اولش خیلی ترسیده بودم ولی شروع کردم و دووم اوردم و بعدش عادت کردم

در طول سال 10 ساعت و نیم 11 میانگین ساعت مطالعه من بود

از آذر ماه امتحان نهایی ها رو شروع کردم و ادبیات رو تدریس دیدم اونم با دکتر جعفری ماز ولی مثلا دینی رو گذاشتم بعد از امتحان کنکور بلافاصله خوندم فشرده 

زبان رو خوندم ولی دیر شروع کردم و پشیمونم جوری که نمره ترمیمم کمتر از نمره پارسال شد شما از آذر بخونین

شب امتحان حداقل باید 2 دور زده باشین و تا جایی که بتونین نمونه امتحان نهایی حل کنین و برای ادبیات و دینی از فرمول بیست و برای زیست از ماجرای بیست استفاده کنین در طول سال فقط یخونین نیازی نیست تا عید نمونه سوال کار کنید

برای کنکور من از پکیج اشتراک الماس استفاده کردم از بیشتر چیزاش

دبیرام شیمی هادیان ریاضی عزیزی فیزیک شجاعی و زیست فرهمند 

چون پایه قوی داشتم خودخوان بودم و مطالبی که نیاز بود رو تدریس دیدم اونم افلاین رو دور 2X

زیست و شیمی رو هر روز بخونین ریاضی فیزیک رو یک روز درمیون

در کل اول بخونین یا تدریس ببینید بعدش شروع به تست زدن کنید برای هر درسی این صدق میکنه 

ازمون ماز و قلمچی هر دو دادم و تحلیل که میکردم فصل های مورد دار رو مینوشتم و تو هفته های اینده بیشتر به اونا توجه میکردم

چون برای قلمچی میخوندم بیشتر هفته اول خوندن و تست هفته دوم مرور و ازمون بود جوری که حدودا روز دوشنبه هفته دوم تموم شده بود و وقت ازمون تک درس مرور متن مرور سوالات علامت دار منابع و .... بود

جمع بندی رو فک کنم از اسفند شروع کردم و ازمون زیااااااد زدم و دوپینگ ها

منابع زیست پینوکیو فیزیک یازدهم نشرالگو و دوازدهم خیلی سبز و شیمی مبتکران و ریاضی ایکیو و جامع خیلی سبز ولی تمرکز اصلی روی ازمون های در طول هفته برای امادگی ازمون قلمچی و ماز بود

رمز اصلی امسالم پیوستگی تحت هررررررر شرایطی بود

امسال هیچ گونه جدالی با خانواده نداشتم چون با خودم گفتم که مشکل از من بوده اونا هر چی بگن حق دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم چرا گفتی کرمی برای ضعیف ها خوبه؟

سطح تدریس عزیزی بالا بود ؟

واقعا میگی سطح تدریس عزیزی بالاتره؟

من خودم فکر میکردم کرمی پیشرفته تر درس میده با اون برداشتم 

راستش بد هم نیس

حالا میخام تجربه ی شما رو بدونم

[QUOTE=398898355]برای عربی میشه بگی چی کار کردی و چ کتابی به جز فرمول بیست 

در کنار جواب استاتر منم تجربه امتحان نهایی عربیم رو میگم ،   خودم در طول سال عربیم ضعیف بود در حد نمرهد۱۲ ،۱۳ میگرفتم، ولی موقع امتحان نهایی شاید ۱۰ تا نمونه امتحان عربی حل کردم شایدم بیشتر نمرم ۱۹.۷۵شد سوال خییییلی مهمه که حل کنی 

در طول سال چی کار کردی؟ آخه معتقدم اول باید آموزشی درست باشه بعد سوال حل کنی

اول اینکه کتاب رو باید فول باشیم قواعد سال دوازدهم خیلی مهمه قواعد پایه هم که مطمعنا یکی از سوالات ترجمه فعل هست که یه فیلم آموزشی یا فکر کنم اول کتاب فرمول بیست قواعد ترجمه فعل داشته باشه اون رو بخون و سوال ترجمه فعل زیاد حل کن 

یکی دیگه از سوالات که حتما میاد اسم فاعل و اسم مفعول و مبتدا و خبر و...... ایناست که اینم یه درسنامه براش بخون یا فیلم آموزشی ببین 

دیگه بقیه سوالات هم که متضاد مترادف و ترجمه کلمه و اینجور چیزاست که برای اینم کتاب درسی رو کامل بخون حتی یسری کلمه پایین صفحه نوشته همه رو بخون 

در کنار همه اینا نمونه سوال خییییلی حل کن