2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 86 پست
چقد مشکلمون مثل همهمن حس میکنم اینجوری نمیرسم تموم کنم دهم یازدهمو،،،دهمو سعییی دارمم با برنامه ازمو ...

حجم مباحث آزمون خیلی زیاده 

و هر چی کار می‌کنی باز آزمون خراب میشه 

نمیدونم واقعا 

فشار کار و حجمش خیلی زیاده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
حجم مباحث آزمون خیلی زیاده و هر چی کار می‌کنی باز آزمون خراب میشه نمیدونم واقعا فشار کار و حجمش خیلی ...

تراز ازمون قبلی قلمچیم۵۸۰۰ شد مثلا قصد داشتم این ازمون زیادش کنم ولی فک کنم بدتر افت کنه😭💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراز ازمون قبلی قلمچیم۵۸۰۰ شد مثلا قصد داشتم این ازمون زیادش کنم ولی فک کنم بدتر افت کنه😭💔

دقیقا منم فک کنم این آزمون قراره بیشتر خراب کنم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
امیدوارم ماه های بعد اوضاع بهتر شه..

اصلا برنامه و بودجه بندی نگاه می‌کنم لرزه به جونم میفته 

سبک که فک نکنم🤕

اصلا برنامه و بودجه بندی نگاه می‌کنم لرزه به جونم میفته سبک که فک نکنم🤕

شما هم نسبت به بقیه درسا ریاضی براتون سنگین تره؟؟

حالا من زیستو میتونم برسونم ولی ریاضی خیلی عقبمم

شما هم نسبت به بقیه درسا ریاضی براتون سنگین تره؟؟حالا من زیستو میتونم برسونم ولی ریاضی خیلی عقبمم

ریاضی و فیزیک خیلی سنگینه برام بله

میشه اشتباه پارسال منو نکنی و ناامید نشی 

منم پارسال اولین ازمونم ۵۸۰۰ شد و خییلی ناراحت شدم و گریه کردم بعد اونم درست درس نخوندم 

درصورتی که اینجوری فکر کن که فقط ۲۰۰ تا تراز تا ۶۰۰۰ فاصله داری و میتونی تراز رو بالا بیاری باور کن دوست من پارسال ترازاش تو رنج ۶۰۰۰ ، ۶۱۰۰بود از این بالاتر نرفت حتی وسط سال تراز ۵۹۰۰ هم داشت ولی مهم این بود که استمرار داشت و امسال با رتبه ۲۳۰ دندانپزشکی قبول شد و من بخاطر نا امیدی مجبور شدم امسال پشت کنکور بمونم 

میشه اشتباه پارسال منو نکنی و ناامید نشی منم پارسال اولین ازمونم ۵۸۰۰ شد و خییلی ناراحت شدم و گریه ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

نه من هیچوقت ناامید نمیشم 🥹

تنها دلیلی ک باعث شده ادامه بدم همینه

فقط یچیزی خیلی برام سخته رسیدن ب بودجه بندی ازمونا

احساس میکنم برنامه ریزیم درست نیست

مثلا تا الان ۸:۳۰خوندم خب،،بعد احساس میکنم هیچکاری نکردم از خودم راضی نیستم مدااام عذاب وجدان دارم

من خیلی نا امیدم حالم خوب نیست دلمم نمیخواد پشت کنکوری بمونم اگر از الان برم مدرسه میتونم یک رشته خو ...

تا آذر ماه هرکسی بپرسه دیره میگم نه ولی اوایل آذر دیره واقعا

نه مشکلات ما خیلی فراتره من افسردگی داشتم از شدت سخت گیریا و اخلاق و حرفاشون الان خدارو شکر خیلی حال ...

امیدوارم اوضاعت بهتر شده باشه

با این حساب بشین بخون خودتو نجات بده

ادبیات دروس مهم رو تدریس استاد جعفری و عربی کلاس حضوری مدرسه 

نه اصلا گوشی نداشتم از گوشی مادرم استفاده کردم

تفریحم دو هفته یکبار بعد از ازمون قلمچی با خانواده نهار تو طبیعت می خوردیم و اخر شبا هفته ای 10 روزی یه بار دور دور