2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 86 پست

یکی از دوستام رشته اش انسانی ولی واقعا از همون اول تجربی میفهمید ولی انسانی متوجه نمیشد چند سالم پشت کنکور موند

الان میگه می‌خوام تجربی بخونم پایه قوی نداره این واقعه صفر در توانشم نیست یعنی خانوادش مخالف تجربی خوندنشن و نمیتونه پکیج الماس و اینا تهیه کنه نهایت بتونه کتابهای درسی تجربی بخره نمیتونه با وجود استمرار موفق بشه نه؟

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

سلام عزیزم اول بگم ماشاالله به ارادتونشما با این حساب از خیلیا جلو ترین1 تعداد تست ساعت مطالعه و نتی ...

مرسی عزیزم لطف کردی💗

باید سعی کنم منطقی تر برنامه بریزم و البته حس میکنم هنوز ساعت مطالعه ام کافی نیست 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام رشته اش انسانی ولی واقعا از همون اول تجربی میفهمید ولی انسانی متوجه نمیشد چند سالم پشت ...

تو کانالای تلگرام کلاسها و جزوه ها و تمام آزمونهای ماز قلمچی نشانه گزینه دو خیلی سبز و.... میتونه رایگان دانلود کنه 

یکی از دوستام رشته اش انسانی ولی واقعا از همون اول تجربی میفهمید ولی انسانی متوجه نمیشد چند سالم پشت ...

قیمت پکیج ماز کل کلاسها و ازمونهاش حدود ۱۰ تا ۱۲ فکر کنم باشه ولی به روز توی کانالای تلگرامی بارگزاری میشه رایگان 

قیمت پکیج ماز کل کلاسها و ازمونهاش حدود ۱۰ تا ۱۲ فکر کنم باشه ولی به روز توی کانالای تلگرامی بارگزار ...

باش ممنون بهش میگم میشه لینک کانالا بفرستید ؟

ولی من در کل میگم رشته اش انسانی از الان بخواد شروع کنه نمی‌رسه 

بعدش میگم اون آدمی نیست که بتونه ده سال صبر کنه تا به درآمد برسه و دندان پزشک بشه 

ولی خودش میگه میتونم 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

مرور با ازمون و خلاصه دروس که داشتم

آهان خب میشه همینو دقیق بگی مثلا هر تست که میزدی برمیگشتی کتاب یا جزوه ات اون بخش رو مرور میکردی یا چی؟؟ 

بعد میگی خلاصه داشتم یعنی جزوه دبیر رو یه بار دیگه برا خودت خلاصه نوشته بودی ؟ 

سلام عزیزم متناسب با بوجه بندی قلمچی پیش برو و در کنار دوازدهم پایه ای که ضعیف تری بخوناینجوری منسجم ...

مرسی♡

فقط یچیزی ..

موقع امتحانای ترم اول باید چیکار کنم؟

اگه یه نمرم زیر ۱۹ باشه مدیرمون مجبورم میکنه حضوری برم بقیه سالو ،،، دارم غیرحضوری میخونم الان

بخاطر این کار مدیر نمیتونم بگم خب امتحانای ترم اول اهمیتی ندارن و یه نمره الکی بگیرمم کافیه و وقتمو بیشتر برا تست بزارم 

شما موقع امتحانای ترم اول چیکار کردی ؟اون تایمو فقط 

اختصاص دادین به امتحانا؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

Konkorshahr

ممنون