2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم متشکرمبه نظرم خونه بخونبا خانواده صحبت کن بگو مشکلاتت رو بگو درکم کنیداما امااگه سر درس ج ...

نه مشکلات ما خیلی فراتره 

من افسردگی داشتم از شدت سخت گیریا و اخلاق و حرفاشون 

الان خدارو شکر خیلی حالم بهتره

دروس عمومی رو زیاد توضیح نداده بودی میشه بگی ادبیات و عربی رو چطوری میخوندی ؟

از گوشی استفاده میکردی یا نه ؟

تفریح داشتی توی تایم کنکور؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

عزیزم یه سوال از دوران ابتدایی چطور شروع کردی مدارس دولتی بود تیز هوشان هر دو دوره قبول شدی؟ برای دخترم میخام که از اول پایه اش میخام قوی باشه کلا چه مدل بخونه از اول بهتره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیییی 

من امسال دوازدهم تجربی ام 

اصلا سال های پیش رو در حد قبولی خوندم بخاطر همون از مهر شروع کردم و تا الان فصل ۱ زیست دهم و یازدهم. وریاضی رو زدم خیلی سبز 

نمیدونم خوب دارم پیش میرم یا ن://هعییییییی

سال دوازدهم انلاین کلاس های ماز رو ثبت نام کردم گوگل بزن ماز هزینه ثبت نام اشتراک الماس 12 میلیون فک ...

سلام خاستم ازت تشکر کنم ممنون واقعا  کیف کردم ازت امروز نماز امام زمان خواندم برا خوشبختی از ته دلم برای خوشبختیت  دعاکر دم ایت الکرسی خواندم  چقدر مهربونه جواب همه رو دادی  حقت بهترینا

بگم چی خدارو بابت همینم شکر

میشه بگی کلاس دهم  کلاسایه آنلاین  شرکت کردی  از کتابهای ماز استفاده کردی اصلا یانه بدرد میخورند یانه   یا فقط  سال دهم از کلاسهای آنلاین استفاده کردی

منم یه کنکوریم 

این سالی که پشت موندی خب خودت میدونی با این ساعت مطالعه چطوری خوندی یا اینکه نه شرایطتت فرق میکرد؟ببین خب من خیلی تنهام هیچ دوستی و ندارم کسی نیست باهاش بیرون گفتی منطقه سه ای اما من منطقه یک م خانواده ام نیست که تشویق کنه خیلی تنهام چطوری با تنهایی کنار اومدی؟

یا این حجم تنهایی طبیعیه؟

مشاور داشتی یا خودت برنامه ریختی ؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم یه کنکوریم این سالی که پشت موندی خب خودت میدونی با این ساعت مطالعه چطوری خوندی یا اینکه نه شرایط ...

بهترین امتیازی ک داری همین تنهاییته

واقعا ارتباط با دوست باعث میشه درس نخونی

خودمم کنکوریم 

اول با ۷ ، ۸ تا از دوستام در ارتباط بودم ،،کل تایمم داشت به فنا میرفت،، کم کم ارتباطمو قطع کردم با بیشترشون الان فقط یکی رو گذاشتم اونم فقط با هم رفع اشکال میکنیم

پس بدون اینکه تنهایی یه امتیاز مثبت برات محسوب میشه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

عزیزم میشه منم چند تا سوال بپرسم 

ممنون میشم جواب بدین💗

من سال 1403 رتبه م 8 هزار شد و تا مهر امسال میانگین روزی 6 7 ساعت می‌خوندم تا اول مهر این برنامه ادامه داشت

از اول مهر جدی شروع کردم و تا الان میانگین 9 ساعت مطالعه دارم و آزمون ماز شرکت میکنم و اشتراک الماس دارم

ولی خیلییی استرس دارم همش به نتیجه آزمون فکر میکنم و اینکه کمالگرا هستم مثلا مشخص کردم تو این دو هفته 2000 تست بزنم و خب چند تا اتفاق افتاد که اصلا نشد و نصفش هم رو نزدم الان برای آزمون پنج شنبه سرتا پا استرسم و از دیروز درس رو کنار گذاشتم 

سنم هم 27 ساله و دوباره به جو کنکور برگشتم

مشکل اصلیم اینه که بودجه آزمون برام زیاده و اونجوری که می‌خوام نمیتونم کار کنم

میشه راهنماییم کنی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

اسی لطفا راهنماییم کن

من دوازدهمم مدرسه رو غیرحضوری میخونم 

دهم یازدهم تست کار نکردم 

و در طول تابستونم زیاد نمیخوندم 

الان سعی دارم با برنامه ازمونا پیش برم

دهمو نیمسال اول با ازمون جمع کنم بعدش یازدهمو شروع کنم

نمیدونم چرا هر چقد میخونم حس میکنم دارم درجا الکی میزنم و سر جام ثابتم روزی ۱۰ ساعت ب بالا میخونم ولی انگار هیچی نمیخونمم😭

نمیدونم چطور منظورمو برسونم

ریاضی اصلا وقت نمیکنم تست بزنم💔

عزیزم میشه منم چند تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدین💗من سال 1403 رتبه م 8 هزار شد و تا مهر امسال م ...

چقد مشکلمون مثل همه

من حس میکنم اینجوری نمیرسم تموم کنم دهم یازدهمو،،،

دهمو سعییی دارمم با برنامه ازمون قلمچی پیش برم دهم ک تموم شد یازدهمو شروع کنم

ولی خیلی زیادن 

دوازدهمم خب چون امسال اولین سالیه ک دارم کتاباشو میخونم برام سنگین تره و وقت زیادی براش میزارم و زیاد وقت نمیکنم ب دروس پایه برسم

جدا از اون نهاییام هستن‌..عمومیام ک از اون طرف

به شدت استرس دارم