2777
2789
عنوان

تمام باید و نباید های کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 86 پست

سلام اول اینکه مبارکت باشه❤️

من امسال سال دوم پشت کنکورمه و شرایط خانوادگی خیلی بدی و جدال های شدید دارم باهاشون 

به مظرت برم پانسیون یا توی خونه درس بخونم لطفا اینو حتما بگو خیلی مردد هستم 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

سلام عزیزم این که میگی استادان اینا بودن حضوری یا آنلاین اگر آنلاین چه طور ثبت نام کردی  اگه میشه اطلاع عمومی خیلی ضعیف راجب استادا  راهنماییم کن چه طور ثبت نام کنم آنلاین یاسالینه چیه اصلا دعات میکنم ممنون و سال دهم هم با استاد پیش رفتی یا فقط دوازدهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم چرا گفتی کرمی برای ضعیف ها خوبه؟سطح تدریس عزیزی بالا بود ؟واقعا میگی سطح تدریس عزیزی بالاتره؟من ...

سلام عزیزم 

راستش من با کرمی اصلا کار نکردم اما دوستانم که سطح متوسط رو به پایینی داشتن میگفتن عالیه

عزیزی رو واقعا سطح بالا کار میکنه من اذیت میشدم

برای عربی میشه بگی چی کار کردی و چ کتابی به جز فرمول بیست بزنم ؟؟

من عربی رو حضوری از معلم مدرسم استفاده کردم بی نظیر بودن 

کتابکار نداشتم

نمونه سوال حل میکردم

عزیزم با دروس مدرسه چیکار کنمو وابستگی به گوشی

مدرسه رو کاری نداشته باش و نرو 

اگه سخت گرفتن پروندتو ببر یه مدرسه که راحت بگیرن

با قاطعیت میگم تا زمانی که گوشی داشته باشی موفق نمیشی

صد گوشیتو بردار 

عزیزم اشتباهاتی که در سال‌های پایه و سال‌های اول داشتین رو میشه بگیناگه برگردین عقب کدوم کارارو انجا ...

عدم پیوستگی

گوشی و اینستا و نی نی سایت

ازمون ندادن

برنامه ریزی نکردن

عدم مرور

و...

سلام اول اینکه مبارکت باشه❤️من امسال سال دوم پشت کنکورمه و شرایط خانوادگی خیلی بدی و جدال های شدید د ...

سلام عزیزم متشکرم

به نظرم خونه بخون

با خانواده صحبت کن بگو مشکلاتت رو 

بگو درکم کنید

اما اما

اگه سر درس جدال داری باهاشون باید کوتاه بیای 

امسال حق با خانوادس 

شما یه سال وقت داشتی بخونی در کنار امکاناتی که فراهم کردن ولی درست و حسابی صد خودتو نزاشتی پس حق با اوناس

البته به دید بد نگیر منم یه روزی این حرفا رو به خودم میزدم

سلام عزیزم این که میگی استادان اینا بودن حضوری یا آنلاین اگر آنلاین چه طور ثبت نام کردی اگه میشه اط ...

سال دوازدهم انلاین کلاس های ماز رو ثبت نام کردم 

گوگل بزن ماز 

هزینه ثبت نام اشتراک الماس 12 میلیون فک کنم