2777
2789

من ک قطع رابطه ام نمیرم تنها میره 

دلیل نرفتنمم اینه ک خودشون خوششون نمیومد برم میرفتم سفره اکر پهن بود روشو میکشیدن ی چایی نمیدادن محل نمیدادن هیچ پذیرایی نمیکردن توهین میکردن تیک مینداختن منم نرفتم دیگ

چون دعوا میشد 

بع تنها میره زنک میزنم رد تماس میده نمیدونم چرا اونجا هست حواب نمیده میترسه یا چی 

مثلا شاید حالم بد شده کار واجب دارم بهم برخورد من باردارم ی وقت نمیگ شاید کاری پیش اومده 

میخواستم ببینم شام میاد یا میمونه تکلیفمو بدونم حتی خبرم نداد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پیام بدین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامم دادم قبل زنگ زدن ک نزنم بهش ج نداد زنگ زدم رد داد

هعیییی اومد خونه ازش بپرسید چرا جواب نمیده

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

همونی ک مادرش اومدیبارخونتون برات غذانباورده بودوبه شوهرت همرودادخورد؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دیگه اهمیت نده کل شام را بخور و جمع کن و برو بخواب و سرتم با دستمال ببند و بگو من داشتم غش میکردم زنگ زدم بگم سرراه فلان چی رو ازداروخونه بگیری ولی جواب ندادی و کارت خیلی زشته ، ولی من میذارم پای بلد نبودن و اطلاع نداشتنت ، حواست باشه من الان بیشتر از قبل نیاز ب مراقبت دارم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دیگه اهمیت نده کل شام را بخور و جمع کن و برو بخواب و سرتم با دستمال ببند و بگو من داشتم غش میکردم زن ...

سیاست خانومانه👌🏻

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

زنگ نزن هر وقت میره چون میگن حرفشون اینه مطمئن باش یه دقیقه اومدی سر بزنیا زنتم ولت نمیکنه زنگ زنگ ی ...

🤦‍♀️

خودتم دوست داری بریا فقط روت نمیشه😀😀

نه ما سر قطع رابطه و نرفتنم داستان ها داشتیم خداروشکر دیگ ب توافق رسیدیم نرم ورگنه جنگ بود اولا ک باید بیای چرا دوست داشته باشم اون عجوزه هارو ببینم

کار درستو کردی کات کردی .خودشون با رفتاراشون گفتن دیگه نیا خونمون بهترین رفتار و کردی

دقیقا حتی ی بار بارونی و سرد بود کلیدمون پشت در حا مونده بود دسشویی داشتم رفتیم اچار اینا بگیریم شوهرم رفت تو منو کذاشت دم در گفتم بیام تو دسشوییم بذم گفت اگر تعارف کردن بیا ولی نکردن و راه ندادن 

این قبل قطع رابطه بود یکم بعدش انقدر چیزا دیدم ک گفتم دیگ پا نمیزارم اینجا