2777
2789
عنوان

شوهرم هر وقت میره خونه باباش اینا رد تماس میده 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
سیاست خانومانه👌🏻

اره دیگه 😂 هم حس عذاب وجدان بهش وارد کردی، هم حرفتو بدون دعوا زدی، هم بهش حالی کردی کارش اشتباه بوده و ناراحت شدی و هم اینکه مثلا من برای امار گرفتن زنگت نزدم و هم بهش یاداوری کردی بیشتر مراقب باشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همونی ک مادرش اومدیبارخونتون برات غذانباورده بودوبه شوهرت همرودادخورد؟

من اون نیستم ولی خوندم تاپیک اون بدبختم 🥲

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب شوهر چیزی میدونه باهات اینکارو میکنن باید کمتر بره بیاد

من نمیدونم مردا نمیفهمن یا خودشونو میزنن ب نفهمی 

انگار واقعا متوجه مارای خانوادشون نمیشن و طبیعی میدونن

خب هر بار که میره زنگ نزن سوالاتو قبل و بعدش بپرس خودتم با توصیه های گرانقدر دوستان به مریضی نزن تابلوه و باعث مقابله به مثل میشه ادددد بره خونه باباش شما سردرد شی اوضاع رو خوب نمیکنه بد میکنه

اره دیگه 😂 هم حس عذاب وجدان بهش وارد کردی، هم حرفتو بدون دعوا زدی، هم بهش حالی کردی کارش اشتباه بود ...

😁 با یک تیر هزار نشون🤭

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

خب هر بار که میره زنگ نزن سوالاتو قبل و بعدش بپرس خودتم با توصیه های گرانقدر دوستان به مریضی نزن تاب ...

یهویی بود اگر میدونستم میپرسیدم فقط پیام داد دیر میام دارم میرم اونور

منم قهرم ۴ماهه الهی تاابدباشه این منوال خودشم بخاطرمن نمیره البته خانواده پدریش درحال تلاشن اونو راضی کنن بره رفت امدکنه بامادر و تنهاخواهرش ولی میگه بی حرمتش کردن زنمونمیرم فک میکنم انتظارداره اشتی کنم باهاشو یروز برم ولی توخاب ببنه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم قهرم ۴ماهه الهی تاابدباشه این منوال خودشم بخاطرمن نمیره البته خانواده پدریش درحال تلاشن اونو راض ...

منم هی میگم ایشالا ادامه دار باشه ی وقت اتفاقی نیفته مجبور شم دوبارع ببینمشون 

ولی من شوهرم میره حالا اینجوری راحت ترم خودش میرت میاد همین ک با من کار نداره خوبه