2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 119044 بازدید | 921 پست
منظورت چیه ؟قبلش که خونه مامان باباش بوده چه توقعی داشتی ؟

توقع داشتم برای نهار درست کنن بخوره نکه هرروز نیمرو بخوره یا کیک و نوشابه وقتی زن میگیره هرروز زنگ بزنن نهار داری نهار خوردی آخی لاعر شدیا معلومه خوب عدا نمیخوری

خواهرش میتونه شام درست کنه خانواده برادرش شام دعوت نمیکنه نکه هرروز قابلمه عدا ببره

منطقتون خیلی ستودنی عه  

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خانواده ای که وقتی پسرشون ازدواج میکنن تازه یادشون میفته که طرف به نهار شام هم نیاز داره کفریم

خب الآن رو چه حساب فکر میکنین استارتر اینطوریه؟

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
به زنش مربوطه

همسرش نمیتونه در حیطه ی روابط معمول خواهر و برادری برای شوهرش تعیین تکلیف کنه

هر چیزی آدابی داره شما با چند پیام های که ازت خوندم انگار شمشیر از رو بستی برا عروس بیچاره دوست عزیز ...

عروس با عروس فرق داره

هر عروسی لایق احترام و ارزش نیس

منم اگ زن داداش آینده ام بخواد پررو بازی دربیاره و بی احترامی کنه داخل آدم حسابش نمیکنم

زنی ک بخواد برا خواهرشوهر و مادرشوهر قیافه بگیره و بین اونا و همسرش بخواد تفرقه و فاصله ایجاد کنه حق خوشبختی رو نداره

ی زن باید شعورش برسه رفتارش انسانی باشه

نشه اون عروسی ک عمدا در برا مادرشوهرش باز نکرد یا مث عروس استارتر اینا باشه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

کار اسی خیلیم خوب بوده شوهر شما جنبه کافی نداشته بهتره به جای اینکه گارد بگیرین روی اخلاق شوهرتون کا ...

خب حرف من اینه شاید برادرش جنبه کافی نداشته ک زنداداشش راضی نبوده سوپ ببره 

دقت کردین عروسایی که با این مسئله مشکلی ندارن یه خانواده سرد و مضخرف شوهر گیرشون میاد که مرده و زنده پسرسون داداششون مهم نیست براشون عروسایی که با این مسئله مشکل دارن خانواده شوهر خوب و خونگرم و دلسوز .گیرشون میاد .

عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

اگه هی گفته نه ممنون شاید چون غذا داشته نمیخواسته تو توی زحمت بیفتی عزیزم مثبت فکر کن 

اولا ک سرماخوردگیه تیر نخوردهدوما خونواده ما هرکی سرمابخوره همسرش بهش میرشه لازم نیست کل خاندان بسیج ...

هر خانواده ای یه جوره عزیزم

یه ذره این سوء ظن ها رو بذارین کنار مهربانتر باشین

اخ عروس هم برنج ظهر میخواسته بده به ادم سرما خورده خوب حوصله اش نمیشه سوپ درست کنه حالا که خواهر شو ...

بعضی مردا جنبه ندارن خب 

برادر خود من باشه انقدر فهمیده و آقاست زنداداشم از خداشه از اینکارا کنم 

بعضی مردا جنبه ندارن خب برادر خود من باشه انقدر فهمیده و آقاست زنداداشم از خداشه از اینکارا کنم

والا منم از خدامه میگم همسرم برای خانوادش ارزش داره که به فکرشن ولی متاسفانه که همسرم از این خانواده ها نداره سال به سال رنگم نمی‌زنن ببینم زنده هست یا دور از جون مرده