2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 105425 بازدید | 904 پست
جالبه يكي هم نظر خودم بود اينهمه حسادت برام عجيب بود انگار اين ادم خانواده نداره و هيچكس حق نداره كا ...

فقط اون چندتا کامنت اول،که سریع خودشونو جای زن داداش اسی تصور کردن😂

چقدر دلشون سیاهه،فکرمیکنن با یه بی خونواده ازدواج کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات سواله ک چرت زنداداشت نخواسته سوپ ببری ؟؟؟ 

بذار من بعنوان یه زنداداش بهت بگم چون شوهرش با اینکار لوس میشه و توقعش از زنش میره بالا فردا صبح پا میشه میگه خواهرم برام سوپ آورده یالا توام عدسی درست کن بخور درست کن ال کن بل کن بهم زسیدگی کن و .... از بچه بدتر میشه بخدا سرم اومده خواهرشوهرم دوبار سوپ آورد خداروشکر خونه نبودیم ولی با اینجال شوهرم انقدر خودشو لوس کرد پدرمو درآورد انقدر حرصم داد باردارم نزدیک بود زبونم لال بچم بیفته 

فقط اون چندتا کامنت اول،که سریع خودشونو جای زن داداش اسی تصور کردن😂چقدر دلشون سیاهه،فکرمیکنن با یه ...

اره همونا رو دوست دارم بدونم چند سالشونه اصلا متاهل هستن اگه هستن چ زندگي نا ارومي دارن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اصلا ازشون انتظاری نداشتم تا حالامن پارسال ۹ روز بیمارستان بستری بودم و همه این ۹ روز رو چون خواهر ن ...

چقدر خواهرشوهر گلی هستی شاید زن داداشت این حس بهش دست داده که الان داداشت فکر می کنه زنش براش سوپ نپخته ولی خواهرش براش پخته و ترجیح داده شما براش نبری ..

این محبت ها اگر هم برای داداش باشه هم زن داداش هم بدون حرف دراوردن خیلیم خوبه عزیزم ولی اگر زن داداش نادیده گرفته بشه این وسط اونم خوشش نمیاد از این کار 

عزیزم برات سواله ک چرت زنداداشت نخواسته سوپ ببری ؟؟؟ بذار من بعنوان یه زنداداش بهت بگم چون شوهرش با ...

اخ عروس هم برنج ظهر میخواسته بده به ادم سرما خورده  خوب حوصله اش نمیشه سوپ درست کنه حالا که خواهر شوهرش درست کرده چه اشکال داره بده بخوره

برو بابا انگار کفتارین رسیدین سر لاشه شوهراتون کسی نزدیک شه دندون نشون میدین

🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی عاشقت شدم

کلا همه رو میخوان تیکه پاره کنن اصلا معلوم نیس فازشون چیه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خواهر و برادر من خودشون همسر دارن و خودشون هواسشون به همسرشون هست

خب این چه ربطی چه محبت خواهر برادری داره؟

یعنی چون برادرش همسر داره ایشون حق نداره برا برادرش یه سوپ ببره؟

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
عزیزم برات سواله ک چرت زنداداشت نخواسته سوپ ببری ؟؟؟ بذار من بعنوان یه زنداداش بهت بگم چون شوهرش با ...

کار اسی خیلیم خوب بوده شوهر شما جنبه کافی نداشته بهتره به جای اینکه گارد بگیرین روی اخلاق شوهرتون کار کنید

سرماخوردگی اونم ۲روزه این همه خودشیرینی نداره کمگه روزی چند بار بهم زنگ میزنن خاهر بزادر ک این از تم ...

چرا محبت رو خودشیرینی میدونین؟

چقدر تفکرات اینجا عجیبه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
وا چرا اینطوری میکنید یه سوپ دیگه خودشیرینی چی داداششه خبچی میشه واسش سوپ ببره😐

عجییییبن عجیب

واقعا نمیفهممشون

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی عاشقت شدمکلا همه رو میخوان تیکه پاره کنن اصلا معلوم نیس فازشون چیه

خدا اینجور آدمارو نصیب خانواده های خوب نکنه

همون بهتر با یکی مثل خودشون دربیفتن زبون همو بهتر میفهمن

تو مجردی هم از اینا کارا میکردییا الان برای سوز عروس اینکارا میکنی؟کدون سرماخوردگی ب ۲روز رفع میشه ک ...

واییییی مادرشوهر منم همینه آدمو آتیش میزنه با کاراش

میدوئه میاد خونمون تا شوهرم سرما میخوره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

وای خدا چقدر بعضی از عروس ها ترسناک هستن

همسر شما فقط نیست برادر هم هست پسر تم هست

خواهر هم خیلی نزدیکه از بچگی

حالت زن بگیره دیگه نباید خواهر رو ببینه یا خواهر یه  غذا بده  

خواهر دیگه خانواده نیست

سخت نگیرین

نقش هر آدم در جای خود

مادر 

خواهر

زن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...