2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 119057 بازدید | 921 پست
خدا اینجور آدمارو نصیب خانواده های خوب نکنههمون بهتر با یکی مثل خودشون دربیفتن زبون همو بهتر میفهمن

الهی آمین

همیشه طرفدار حقوق زن بودم ولی با کامنت های این تایپیک فهمیدم ی عده واقعا خودشون مقصرند و فتنه گرن و باعث تنش توو خونواده ان

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات سواله ک چرت زنداداشت نخواسته سوپ ببری ؟؟؟ بذار من بعنوان یه زنداداش بهت بگم چون شوهرش با ...

سوپ درست کردن بچه میندازه؟؟؟مگه قرار بود تو دوی ماراتن بدویی و سوپ بپزی؟؟؟

استراحت مطلق بودی؟؟

الهی آمینهمیشه طرفدار حقوق زن بودم ولی با کامنت های این تایپیک فهمیدم ی عده واقعا خودشون مقصرند و فت ...

بله 

بعد همین آدما تو تاپیکای خودشون مظلوم نمایی میکنن و خانواده شوهرو بد جلوه میدن در صورتی که واقعیت خیلیاشون اینه که کرم از خودشونه

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

چرا از محبت آدما چنین برداشتهایی میکنین؟توی زندگی خودتون هم همینطور هستین؟انقد منفی بافی کردن خیلی بده

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
الهی آمینهمیشه طرفدار حقوق زن بودم ولی با کامنت های این تایپیک فهمیدم ی عده واقعا خودشون مقصرند و فت ...

اسی قلب مهربونی داره منم عروسمون حامله بود

رفتم خونه داداشم برا داداشم و عروسمون سوپ درست کردم

اینا محبت میفهمن

ولی برعکس تو خانواده شوهرم یه خواهر شوهر سمی دارم

مدام بهم میگه خود شیرین اونجا خودمو عقب کشیدم

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

حالا کاری به اسی ندارم ولی خانواده شوهر منم اینجورین تا شوهرم مریض بشه میگن سوپ درست کن شیربرنج درست کن یا چرا درست نکردی دیگه نمیگن موادشو داداشم یا پسرم‌میخره برا خونه یا نه بعد خودشون یکار کنن پشت عروس میگن اصلا غذا نمیپزه یا هواسش ب برادرمون نیست و ... مثلا یبار شوهرم سرما خورده بود برادرشوهرم برگشت گفت نمیتونی یه قرص بهش بدی ؟! هم قضاوت کرد شاید من داده بودم هم اینکه مگه شوهرم بچه س ؟ هم اینکه من خودم در حال مرگ هم باشم اصلا برای شوهرم اهمیتی نداره اصلااااااا 

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

بله بعد همین آدما تو تاپیکای خودشون مظلوم نمایی میکنن و خانواده شوهرو بد جلوه میدن در صورتی که واقعی ...

آره دقیقا و هیچ نمیگن من چ حرفی زدم و چیکار کردم

جدی جدی اینا در برا خواهرشوهر و مادرشوهر باز نمیکنن

چند وقت پیش یکیشون تایپیک زد ک مادرشوهرم میاد خونه ام ظرف نمیشوره مغزم قفل شد

خوب برادرم هستبه هر حال خواهر و برادر باید به هم کمک کنندهر چند من هیچ توقعی ازشون ندارم اصلا

ول کن خوبی بیش از حد فایده نداره

بعدا زن داداشت میره پشت سرت حرف میزنه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خیلی وحشتناکن خدا نصیب خانواده های خوب نکنه همچین عروسایی رو

آمین آمین

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
آره دقیقا و هیچ نمیگن من چ حرفی زدم و چیکار کردمجدی جدی اینا در برا خواهرشوهر و مادرشوهر باز نمیکننچ ...

وایییی تروخدااا

حالا من متنفرم از اینکه مادرشوهر بیاد کار کنه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بهونه اگه کامنت بود :چه ربطی به تعداد دفعات داره ؟

خیلی ربط داره

برادزشدن ازدواج کرده زن داره خودشون میدونن نهار شام چی بخورن

خیلی نگران تعدیه برادرش بیاره پیش خودش نه اینکه ی قابلمه غذا مدام بفرسته

اسی قلب مهربونی داره منم عروسمون حامله بودرفتم خونه داداشم برا داداشم و عروسمون سوپ درست کردماینا مح ...

وجودت با ارزشه و نازنینی گلم

من ی خواهرشوهر دارم ماه ماه 

مادرشوهرم فرشته اس 

نمیذارن آب توو دلم تکون بخوره 

بعد من گفتم لزومی نمیبینم برا اینکه بیاند خونه امون حتما زنگ بزنن و هماهنگ شن

خواستن منو بخورن