2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 111536 بازدید | 911 پست
بحث کرم نیس بعضی شوهرا خیلی ظالمن نسبت به زن و همش نیشش میزنن خب زن هم دلسزد میشه ازش و دلش نمیاد مح ...

عزیزم چرا این چیزایی که شما گفتی هیچ کدومش به ذهن من نیومد

مگه شما می‌دونی داداش این خانم چه رفتاری داره

ادب حکم می‌کنه اگه کسی محبت کرد با روی باز ازش تشکر کنی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نهیادت باشه دیگه خودشیرینی نکنی

فارتون چیه؟   خب خواسته بهشون محبت کنه!              ولی اگر قبلش میگفت مثلا فردا براتون اینکارو میکنم  که زحمتت کمتر بشه شاید بهتر بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

حماقت ته نداره!!!!!

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم چرا این چیزایی که شما گفتی هیچ کدومش به ذهن من نیومدمگه شما می‌دونی داداش این خانم چه رفتاری د ...

چن خانواده همسر  یا عروس سمی نداشتی😂 ولی من خیلی کشیدم

من پیام قبل بالا گفتم اگه رابطتون جوری هست که کار همیشگی تونه و باعث ایجاد سو ظن  نمیشه ببر

وگرنه کار محبت آمیزی که بدتر موجب دعوا میشه چه ارزشی داره

ما هم واقعا نمی‌دونیم داداش و زنداداشش چه جورین که

بعدم استارتر رو نمیگم ها ولی بعضیا محبتشون بخاطر خودشیرینی و ریا تحقیر بقیه هست نه محبت واقعی

خواهر و برادری که همدیگه رو دوست دارن همیشه کاری میکنن که زندگی مشترک خواهر  و برادر گرم باشه و با دوست داشتن و خودخواهی الکی بهش ضربه نمیزنن

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

حالا من جای زنداداشه بودم ولی تشکر میکردم خوشحالم میشدم یه سری کاربرا واقعا ذهنشون مریضه

با خانواده مریض وصلت نکردی تا ذهن شما هم مریض بشه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چن خانواده همسر یا عروس سمی نداشتی😂 ولی من خیلی کشیدممن پیام قبل بالا گفتم اگه رابطتون جوری هست که ...

بخدا یه عروس داریم واژه سم از اون گرفته شده🤣

من انقد خوبی کردم به عروسمون الان هفت ماهمه یه حال ازم نپرسیده 

ولی بازم این محبت اسی رو می‌رسونه نه بدجنسیشو

گفته برنج از ظهر داریم یعنی شامم نداشتن

چی بهتر از یه غذای گرم 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

با خانواده مریض وصلت نکردی تا ذهن شما هم مریض بشه

عزیزم درکت میکنم ولی حالا شانس شما اینجوری شده دلیل نمیشه اسی هم نیتش بد باشه

بخدا یه عروس داریم واژه سم از اون گرفته شده🤣من انقد خوبی کردم به عروسمون الان هفت ماهمه یه حال ازم ...

ببین وقتی نمی‌پرسه تو هم نپرس

چه. اصراریه خب

عروس ما هم اینطوریه الان پانزده ساله و منم دیگه دوسه ساله ول کردم خب شاید من تایپش نیستم و نمیخاد صمیمی باشیم بهش حق میدم

عزیزم درکت میکنم ولی حالا شانس شما اینجوری شده دلیل نمیشه اسی هم نیتش بد باشه

من اصلا اسی رو نگفتم جمله اول هم گفتم اگه رابطتون خوبه ببر

الان بحثی که پیش اومده کلا یه چیز دیگس

ببین وقتی نمی‌پرسه تو هم نپرسچه. اصراریه خبعروس ما هم اینطوریه الان پانزده ساله و منم دیگه دوسه ساله ...

منم ول کردم دیگه حوصلشو ندارم 

اخرین بار میخواستم برم عیادت داداشم و که حالش بد بود منو پیچوند دیگه نه رفتم نه حال پرسیدم

جمعه عروسی پسر خالم بود اومد نشست سر میز ما یه کلمه با ما حرف نزد

حتی نگفت مبارکه حامله شدی

سم میگم سم میشنوی

عزیز کار تو خیلی درست و انسانی بوده آدم همسایه اش هم مزیض شه باید بفکر آدمای دور ورش باشه چه برسه خواهر و برادر و خانواده ..صله رحم که فقط مهمونی و لنگر انداختن خونه کسی نیست همینکه تو سختی ها بفکر عزیزانت باشی یه نمونه شه ..خیلی هم کار خوبی کردی ولی اگه زن داداشت بی جنبه اس و خوبی بهش نمیاد نمیخواد خودتو اذیت کنی ..ولی اینو بدون خیلی از همین عروسا اگه کاری هم نکنی و محل ندی میگن خواهراش بفکر برادراش نبودن و من فقط جمعش میکردم...متاسفانه فرهنگ غلط عروس بازی و مادرشوهر خواهر شوهر بازی نمیخواد تموم شه انگار ..کاش یادبگیریم این عناوین بندازیم دور انسان باشیم فقط 

نهیادت باشه دیگه خودشیرینی نکنی

چه ربطی به خودشیرینی داشت خب داداششه من که خواهر شوهر ندارم ولی اینکارو اگه میکرد برای شوهرم کلی هم ذوق میکردم میگفتم چقدر داداشش براش عزیزه اینکارو کرده

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱