2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 116016 بازدید | 921 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کار بدی نکرده چه اشکالی داره برای داداشش غذا درس کرده مگه چیه. خودمم خواهرشوهر دارم ولی خواهرشوهر نیستم هروقت خواهرشوهرم از اینکارا کنه ناراحت نمیشم خوشحالم میشم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اونایی که میگین مگه زن نداره آخه چ منطقیه؟ 

مگه زنش وظیفه پرستاری داره فقط ؟ 

خب خواهرشه دیگه 

کاش خواهر شوهرای من یه بار یه لیوان آب دستشون می‌گرفتن میاوردن 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

چقدر روابط رو سخت میگیرید یه عده 

همین سوپ و آبمیوه بردن رو اگه زنداداش تاپیک میزد خواهر شوهرم برای شوهرم آورده چون سرماخورده س ولی من خوشم نیومد از کارش همه می‌گفتید خوبی بهت نیومده و بفکر داداششه و تو داری از هم جداشون می‌کنی و‌‌‌...

الان برعکس حرف میزنید 

من کرونا گرفته بودم اصلا تا دوهفته غذا خونم نپختم ،ظهر مادر شوهرم میورد شام مامانم 

یا میرم شیفت وقتی سرکارم گاهی که نمی‌رسم غذا درست کنم بذارم شوهرم می‌ره خونه مامانش غذا میخوره .پس ناراحت بشم بگم چرا رفته .پسرشونه دیگه دلشون نمیاد وقتی زنش نیس بدون غذا باشه 

اینقدر سخت نگیرید 

تازه من با جاریم قهرم خونه مادر شوهرم بودیم اش آورد براشون و رف..بعد پیام داده بود به مادرشوهرم فاطمه اش دوست داره من قهرم نگفتم شما بهش بدید 😂

لطفا بیاین تاپیک اخرم نطر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو این تاپیک معلوم شد اکثرا خود عروس ها کرم دارن ولی میندازن گردن خانواده شوهر🤣🫤

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

خب ما که تو جریان روابط شما نیستیم

اگه همیشه می‌بری و اونم به شما متقابل میاره و این کارتون باعث سو ظن نمیشه ببر دیگه پرسیدن نداره

بعضی وقتا حتی کارای محبت آمیز ممکنه باعث سو ظن بشه

مثلا شما سوپ و اب سیل می‌بری فک میکنید محبت کردین ولی داداشت تو دلش میگه ببین ابجیم چه به فکرمه و زنم نیس و بینشوپ کدورت بشه

یا مثلا یه داداش برا ابجیش لباس یا شارژ بخره شوهرش ناراحت میشه که مگه من تامینش نمیکنم داداشش افتاده جلو و دلخوری پیش بیاد

اگه پیش بینی میکنید همچین چیزی پیش میاد نبردنتون بهتر از محبت کردنتونه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تو این تاپیک معلوم شد اکثرا خود عروس ها کرم دارن ولی میندازن گردن خانواده شوهر🤣🫤

بحث کرم نیس بعضی شوهرا خیلی ظالمن نسبت به زن و همش نیشش میزنن خب زن هم دلسزد میشه ازش و دلش نمیاد محبت کنه

حالا اون وسط خانوادش میوفتن وسط خودشیرینی میکنن آقا هم میگه ببین خانواده خودم چه خوبن

حالا خانواده اون وسط میشن آتش بیار معرکه

بهتره تو زندگی خصوصی هیچ کس وارد نشیم تا جایی که فکر میکنیم ممکنه آسیب بزنه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

حالا من جای زنداداشه بودم ولی تشکر میکردم خوشحالم میشدم 

یه سری کاربرا واقعا ذهنشون مریضه 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عروس های زخمی و از جنگ برگشته ، سوپ بردن واسه داداش از زحمت زن داداش کم می‌کنه چرا انقدر حمله کردین ...

دقیقاً حرفتون درست هست آفرین من زیاد تاپیک های پربازدید رو نمیخونم چندتا کامنت خوندم خیلی تعجب کردم از نظرات سم شون کلأ با خانواده همسرشون انگار تو رقابت هستن