2777
2789
عنوان

کیا تو سایت گهواره

63 بازدید | 13 پست

هستن 

واقعا یه مشت نادون و بیسواد و اطلاعات پایین ریختن اکثرشون هم ندید بدید دوزاری که دیگران رو متهم میکنن به دروغگویی به نون شبشون محتاجن یکیم ببینن داره یا به بچش میرسه چشم ندارن ببینن میان متهمش میکنن به دروعگویی خب بدبختهای دوزاری مگه طرف شماها رو میشناسه که بخاد دروغ بگه چی بهش میرسه ان شاءالله همیشه همونطور بدبخت و گشنه گدا بمونن 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

چرا به ما و اینجا میگی؟خب همون جا بگو🤌😐

گفتم همونجا اومدم بیرون 

خب امکان داره از کاربران اونجا اینجا هم باشن 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم همونجا اومدم بیرون خب امکان داره از کاربران اونجا اینجا هم باشن

آها اگه گفتی که اوکی

پسر هستم، اکانت خودم تعلیق شده از کاربری مامانم استفاده میکنم:) جادوگر،برنابیو هستم، اسمم آروین👌🥲

چرا به ما و اینجا میگی؟خب همون جا بگو🤌😐

بیشتر میخاستم بگم واقعا اکثرشون ادمهای تباهی هستن 

اینجا همه جور قشر هست با فرهنگ تحصیلکرده همه جور 

اما اونجا ۹۹ درصد بی فرهنگ بیسواد و بیشتر بفکر زاد وولد بودن 

بیشتر میخاستم بگم واقعا اکثرشون ادمهای تباهی هستن اینجا همه جور قشر هست با فرهنگ تحصیلکرده همه جور ا ...

هرجایی نباید عضو شد

پسر هستم، اکانت خودم تعلیق شده از کاربری مامانم استفاده میکنم:) جادوگر،برنابیو هستم، اسمم آروین👌🥲

مگه سایت گهواره هم‌داریم وچجو ریهمگه

اپلیکیشن هست درمورد فرزندپروری که اندازه گاو ۹۹ درصدشون نمیدونن همون بهتر که نری اکثرشون ندید بدیدن و چشم تنگ به شیر خشک بچم حسادت میکردن تا این حد کور بشن ان شاءالله 

هرجایی نباید عضو شد

خب سایت مادران بود مثلا منم مادرم اما نمیدونستم غربتی زیاده خاک برسرشون با چنین مادرهایی چه بچه هایی میخان وارد جامعه بشن 

گهواره ک حاشیه ش خیلی کمتر از نی نی سایته من تا حالا ندیدم دعوا یا بی احترامی بشه

اینجا باز اطلاعات بالا زیاده و تحصیلکرده اونجا یه سوال درمورد فرزندپروری بپرس خیرسرشون نمیدونن اونایی هم که میان اطلاعات اشتباه میدن فقط دنبال حاشیه ان 

بعد پشتیبانیش اصلا داغونه مثل اینجا نیست بیان تاپیک رو ببندن اخطار بدن هرکی هرجوری میخاد حرف میزنه توهین پیکنه نهایت گزارش بزنن کاربران شاید طرف مسدود بشه زنگ زدم پشتیبانیش میگم برای من یه خدا بیخبر اکانت فیک ساخته میگه کاری نمیشه کرد گفتم به اسم من اخاذی کنه چی من خراب میشم دوستانی دارم که باهاشون در ارتباطم گفت از حسابت خارج شو گفتم برو بابا کلا اومدم بیرون 

گهواره ک حاشیه ش خیلی کمتر از نی نی سایته من تا حالا ندیدم دعوا یا بی احترامی بشه

قبول نداری حسود زیاده ؟

من تجربه شخصیم رو گفتمتو اون برنامه با آدم حسود بر خورد نداشتم

دوبار عکس از لباس نو خورد وخوراک بچت بزار ببین کسی نمیاد بیان هم یه گهی میخورن میرن اونجا خب در مورد بچه داریه هر چیزی که مربوط به بچه اس گفته باید بشه اما یه عده فقط اومدن عقده هاشون رو خالی کنن