2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10104 بازدید | 359 پست
اونایی که کار استارتر رو نامعقول و خودشیرینی میدونن همون عروس هایی هستن که پنج تا انگشتت رو هم عسل ک ...

افرین. بعد دقیقا احمقانه ترین کار اینه ک هرکی باتوجه ب تجربه خودش نظر‌بده. این فقط نادونی رو میرسونه. 

parasoo1989@
اولا ک سرماخوردگیه تیر نخوردهدوما خونواده ما هرکی سرمابخوره همسرش بهش میرشه لازم نیست کل خاندان بسیج ...

چقدر سرد و بی محبت و یخ ... بله منم نگفتم تیر خورده ولی محبت برای زمان تیر خوردن و رو ب مرگ بودن نیست فقط

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فرقی نداره من دیدگاهم در جایگاه عروس و خواهرشوهر یکیهمحبت

من نه خواهرشوهرم نه خواهرشوهر دارم

دیدگاه شما محترم اما میتونه اشتباه هم باشه

شما فکر کن زن و شوهر تو خونن شام یا نهارشونم آمادست

بعد خواهرشوهر یا اصلا خواهرزن با یه قابلمه بیاد خونه بگه برای دامادم یا برای برادرم درست کردم چون دوست داره

پس زحمت خانم چی

یا عروسایی که تو یه ساختمانن با مادرشوهر

مادرشوهر دلسوز طبقه اول پسرشُ سیر میکنه میفرسته بالا پیش زنش

برای این کارا بهتره با خانم خونه هماهنگ کرد

خوب زنگ زدم که شامل درست نکنه دیگهبرعکس میگی هااگه قصد دیگه ای داشتم میزاشتم خود داداشم زنگم بزنهنه ...

اتفاقا باید ب داداشت زنگ میزدی 

از این ب بعد خواستی واسه داداشت کاری کنی فقط با خود داداشت هماهنگ کن تا دیگه زنش جوگیر نشه فکر کنه باید اول از فیل.تر اون رد شی

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

مگه ی پسر روزی چمد بار ب خاهرش زنگ میزنه ک ۲روزه فهمسده این سرماخورده و خوبم نشده

خوب مادرم بهم زنگ زد

من که اصلا نمی‌دونستم حالش خوب نیست

والا چقدر فکرهای عجیب دارین

من همسرم روزی یکبار به مادرش زنگ میزنم و‌حالش رو می‌پرسه

این که عجیب نیس

مگه ی پسر روزی چمد بار ب خاهرش زنگ میزنه ک ۲روزه فهمسده این سرماخورده و خوبم نشده

قرار نیست همه مثل شما بی محبت باشن و سرد!خیلی از خانواده ها وتقعا خانواده هستن و توی سختی و شادی و مری۱ی کنار همن میخواد مریضی نوه باشه یا پدر زن یا مادر شوهر یا عروس و داماد یا پسر و‌دختر و فرقی‌نداره براشون و‌کنار همن

قرار نیست همه مثل خانواده شما باشن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نه خواهرشوهرم نه خواهرشوهر دارمدیدگاه شما محترم اما میتونه اشتباه هم باشهشما فکر کن زن و شوهر تو ...

خب استارتر زنگ زده هماهنگ کرده دیگه

یهو که در نزده بره در خونشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اولا ک سرماخوردگیه تیر نخوردهدوما خونواده ما هرکی سرمابخوره همسرش بهش میرشه لازم نیست کل خاندان بسیج ...

یکم از این موضع عقب نشینی کنید،آدما را از خوبی کردن پشیمون نکنید،واقعا نیست بعضیا خیره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خوب مادرم بهم زنگ زدمن که اصلا نمی‌دونستم حالش خوب نیستوالا چقدر فکرهای عجیب دارینمن همسرم روزی یکبا ...

وای استارتر برای آرامش اعصاب خودت هم که شده قفل کن

اینجا فقط هار و سلیطه میپسندن

مهربون و با محبت رو میگن خود شیرین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پس چرا من اگه یکی اینکارو کنه برام،بی نهایت شرمنده اش میشم؟؟؟؟؟،شاید چون خواهرشوهرام تو بدترین شرایط ...

احتمالا همین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اونایی که کار استارتر رو نامعقول و خودشیرینی میدونن همون عروس هایی هستن که پنج تا انگشتت رو هم عسل ک ...

ی سوپی ک از ۴گداشته تا ۶ حتی جا نیافتاده مگه برای شما حکم ۵ انگشت عسل داشته باشه

نوش جون خودتون دبه عسل

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منظورم،واقعا نیت بعضیا خیرهست

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

وقتی زنش عرضه نداشت یه سوپ بپزه  و میخواست برنج ناهارو بده دوباره به شوهرش خوب کاری کردی 

آدم سرما میخوره همینجوریشم اشتها نداره غذای مونده و تکراری که بدتر 

آب سیبم قشنگ حالشو جامیاره  حتماببر