2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 94809 بازدید | 904 پست

چقد چقد چقد با خوندن نظرات کاربرا حالم بهم خورد 

چتونه بابا خواهرشه.  هوو. نیس که 

اینهمه خشم و بدی واسه چیه ،

منم هزار بار مادرشوهرم برامون چیز فرستاده 

وقت مریضی شوهرم دمنوش فرستاده 

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد چقد چقد با خوندن نظرات کاربرا حالم بهم خورد چتونه بابا خواهرشه. هوو. نیس که اینهمه خشم و بدی وا ...

باور کنید اینا همش از نبود عزت نفسه آدمی که از جایگاه خودش مطمئن نیست یا به رفتار خودش از خواهر شوهر هم هوو میسازه تو ذهن خودش.

چقد چقد چقد با خوندن نظرات کاربرا حالم بهم خورد چتونه بابا خواهرشه. هوو. نیس که اینهمه خشم و بدی وا ...

دقیقا منم داشتم ب این فک میکردم من مجازی نظراتشونو میخونم حالم از بددلیشون بهم میخوره دیگه تصور کن همینا ریختن تو دنیا و زندگیای ی سری مردو خونواده بدبخت ک فقط آشوب و فتنه ب پا کنن

بستگی به شرایط داره

بعضی خانواده ها فقط واسه پسرشون این کارو میکنن و برای عروس هیچ ارزشی قایل نیستن

شما از کل شرایط اون خانواده که خبر نداری

و بعضی ها به ظاهر دارن کمک میکنن ولی در باطن دارن دخالت بی جا میکنن

از لحن اسی که میگه دو روزه سرما خورده و هنوز خوب نشده ، مشخصه میخواد توهین کنه به عروسه که تو بلد نیستی و نمیتونی و من به فکر یرادرم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من خودم به استار گفتم نیازی نبوده شما غذا درست کنی حالام که قبول نکرده ناراحتی نداره... اما یه عده ا ...

من خودم خواهر شوهرم

ولی حق رو به عروس دادم

نمیدونم چرا بعضی ها تا برادرشون ازدواج میکنه تازه شیرین میشه و یادشون میفته برادر دارن

زندگی خودشونه ، خودشون میدونن چی بخورن

یادبگیریم تا کسی ازمون کمکی نخواسته ، جفت پا نپریم توی زندگیشون ، چون میشه دخالت بی جا

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

عجب نظراتی 

به خاطر همین که  خانواده شوهر باهاتون مشکل دارن چون هرکار خوبی که اونا واستون میکنن به جای خوشحال شدن ناراحت میشید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عجب نظراتی به خاطر همین که خانواده شوهر باهاتون مشکل دارن چون هرکار خوبی که اونا واستون میکنن به جا ...

مگر اینکه بعد از کار خوبشون هزارتا منت و توهین و حرف و حدیث  پشتش نباشه و چون کمک میکنن ، دلیل بر حق دخالت نداشته باشه

به خیلی شرایط دیگه هم بستگی داره

لحن اسی که میگه دو روزه سرماخورده ولی هنوز خوب نشده ، مشخصه منظور و نیتش چیه

وگرنه کسی از محبت و حمایت خانواده ی شوهرش بدش نمیاد