سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 415 عنوان دخترا کسی بوده با نماز یا کارای جذبی مث قانون جذب ی مرد همسر اونطوری که میخاد جذب کنه 114 بازدید | 11 پست کسی بوده دیدین یا شده یه مرد شبیه مردی که خاستید یا کسی خاسته جذب کنه تو زندگیش؟ اگه بله لطفا با جزعیات بگید اگه اعتقاد ندارید به هیچ عنوان نظر ندین من نظر نمیخام از کسی که اعتقاد ندارع پس برابره با توهین به خانوادتون نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 دیروز | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 415 مداومت به سوره نور رو توصیه میکنم. مرسی عزیزمکسی نتیجه عالی گرفته؟ نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 415 من نرسیدم چزا؟چیکار هایی انجام دادی نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16192 چزا؟چیکار هایی انجام دادی چله و دعا انواع سوره ها زیارت عاشورا دعای توسل چله حق شناس حدیث کسا معراج نادعلی مقاتل ....نماز جعفر طیار
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 415 چله و دعا انواع سوره ها زیارت عاشورا دعای توسل چله حق شناس حدیث کسا معراج نادعلی مقاتل ....نماز جعفر ... عزیزم شما نیتت این بود از خدا خاستی ی مرد خوب با مشخصات دلخواهت بفرسته تو زندگیت بدون در نظر گرفتن اینکه کی هست فقط کلییا یک مرد مدنظرت بود؟یه شخص خاص نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16192 عزیزم شما نیتت این بود از خدا خاستی ی مرد خوب با مشخصات دلخواهت بفرسته تو زندگیت بدون در نظر گرفتن ا ... مشخصاتی که خواستم
سلیطه_خانوم_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 415 مشخصاتی که خواستم چنذوقته میخونی؟تاپیکاتو خوندم خیلی خیلی پیگیری و انکار اضطراب داریحتما باید رها کنی وگرنه نمیاددد من هزاران نفر دیدم جذب کردن دقیقا چیزی که خاستنو نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16192 چنذوقته میخونی؟تاپیکاتو خوندم خیلی خیلی پیگیری و انکار اضطراب داریحتما باید رها کنی وگرنه نمیاددد من ... اینقدری دلم میخواست و نیاز داشتم که نتونستم رها کنم