2777
2789

سلام.   من یه دخترم که قدم ۱۷۷ عه.  و سایز پاهام ۴۴.  میدونم که چقدر مزحکه. همیشه منو بخاطرش مسخره کردن. حتی کفش هیچوقت گیرم نمیاد.  یبار داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم گفتم رویای ازدواج کردن دارم.  بعد بهم خندییییید گفت تو با این پات خودت یپا مردی مرد میخوای چیکار.     بعد خیلی حالم بده.  حتی افکار خودکشی هم به سرم زده.  من چجوری اینجوری زندگی کنم.  وقتی میبینم تمام خانمای خوشگل پاشون ۳۷ عه و قدشون ۱۶۰ شوهر هم میکنن.    حالا من باید تا اخر عمرم یه گوشه بشینم ببینم بقیه ازدواج میکنن و لبخند بزنم:)

بنظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اینقدر در مورد خودت بی انصاف نباش ،اصلا هم اینجوری نیست ،میدونی چند نفر دوست دارن قد بلند باشن؟؟؟اصلا به خانمای که والیبال میکنن دقت کردی چقد خوبن؟

همه از خداشونه قدشون بلند باشه

من قدم ۱۶۰ تو مدرسه همیشه به خاطر قد کوتاه بودن مسخره شدم چون دیر به سن بلوغ رسیدم همیشه قدم از همه کوتاه تر بود ولی بعد یکم نرمال تر شد 

پسرای شهرکمون بهم می گفتن خاله ریزه

هر جا نی رفتم اول به قدم گیر می دادن 

خانوم دوست شوهرم قدش ۱۷۶ و شماره پاش ۴۳

نمی دونی چه اعتماد به نفسی داره

هیکلش هم قشنگه

من ۱۷۳ قد و ۴۰ سایز پامعزیزم دوستای بد رو دایورت کن رو تخمداناتچقدر حساسید

برای شما خیلیییی نرمال تر از منه🥹😭.     وقتی این حرفارو از همه میشنوم حتی خانوادم نمیتونم دایورت کنم:))

الان من فقط یک سانت ازت کوتاه ترم سایز پاهام هم ۴۲ هست 

من از چیزی که هستم خیلی راضیم تو هم از چیزی که هستی راضی باش چیزی داری که خیلی ها آرزوشون هست 

تنها چیزی که توی ازدواج دخیل نیست سایز پاهاته دختر 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن