2777
2789
عنوان

پوکی استخوان در خانم‌ها

44 بازدید | 9 پست

سلام به نی نی سایتی‌های عزیز

نی نی کست با فصل چهارم برگشته و در قسمت اولش درباره‌ی پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان بعد از یائسگی حرف زده.

میدونید دیگه متاسفانه اغلب خانم‌ها بعد از یائسگی به پوکی استخوان مبتلا می‌شن...

ممنون می‌شم از این قسمت هم مثل قسمت‌های قبل استقبال کنید و نظراتتون رو بگید.

قسمت جدید پادکست نی نی سایت

شما برای جلوگیری از ابتلابه پوکی استخوان چه کارهایی می‌کنید و چه کارهایی رو انجام نمیدید؟

ب نام خدا

لبنیات فراوان

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی شیر هم نمی‌خورم. از لبنیات فقط ماهی یکی دو بار خامه میخورم همین .

چرا؟ خیلی مسئله مهمیه
خواه ناخواه خانما با این مسئله درگیر می‌شن بهتره بیشتر مراقب خودت باشی در هفته حداقل 4-5 وعده لبنیات رو تو برنامه غذاییت داشته باش.

عالیه پر از کلسیم، ویتامین دی و پروتئینه

قربونت😘🌹

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

چرا؟ خیلی مسئله مهمیه خواه ناخواه خانما با این مسئله درگیر می‌شن بهتره بیشتر مراقب خودت باشی در هفته ...

از شیر حالم ب هم میخوره وای اصلا نمیتونم بخورم هر چی ام از شیر درست بشه نمیتونم بخورم . فقط خامه میخورم نمیدونم چرا

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

از شیر حالم ب هم میخوره وای اصلا نمیتونم بخورم هر چی ام از شیر درست بشه نمیتونم بخورم . فقط خامه میخ ...

ماست هم خوبه مثلا موسیر یا ماست‌های پروبیوتیک که برای خانما عالیه و از ابتلا به عفونت هم جلوگیری می‌کنه

قبل از یائسگی پوکی استخوان شدید دارم و این خیلی بهم استرس میده😥

ورزش، حتی پیاده‌روی ساده، می‌تونه به تقویت استخوان‌ها کمک کنه. همچنین تغذیه‌ سالم با غذاهایی که کلسیم و ویتامین D بالا دارند (مثل لبنیات، سبزیجات برگ سبز و... ) خیلی تاثیر داره. همین‌طور مهمه که وزن متعادلی داشته باشی و از عادت‌های بد مثل سیگار و الکل پرهیز کنی.

در کنار همه این‌ها، آرامش روانی هم خیلی مهمه. اگر استرس زیادی داری، حرف زدن با کسی یا حتی مشاوره روانشناسی می‌تونه خیلی کمک کنه.

با توجه به این‌ها، می‌تونی وضعیتت رو بهتر کنی اصلا جای نگرانی نیست صبور باش بهتر می‌شه.