2777
2789
عنوان

تاحالا انداختنتون‌ بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 73 پست
چرا نمیخونی دانشگاه دولتی یه رشته اسونی قبول شی بری؟ هم جای خابتو میده هم میتونی بری کار کنی هم غذات ...

هنوز برا کنکور نرسیدم عاشق درس خوندم ولی روحیه برام نمونده الان امتحان دارم باز مثل همیشه دعوا کردم گریه کردم عصابم خورده حتی امتحانمو نمیتونم بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا شرایط سختی رو گذروندی 

من خودمم با خیلی چیزا دست و پنجه نرم میکنم ولی به خودم یه چیز میگم رو هیچکس نبند قدر خودتو بدون خودتو دوست داشته باش دو اعتماد به نفس و عزت نفس خودت کتر کن 

من یه تایمی انقد اذیت بودم که روحیم داغون بود خیلی کارا اشتباه کردم ولی یه کار کردم یه تایمی سخت توی کافینت کار کردم که کارو یاد بگیرم الان فک کن اگه خدا بخواد جوازم اوکی بشه اول ماه کافینت خودمو میزنم خودم هنوز باورم نشده ولی به چیزی که میخواستم دارم میرسم به نظرم مادرتو بیخیال تمرکزتو بذار رو خودت خودتو ببین من ادمی بودم که بدون مادرم نمیتونستم نفس بکشم ولی رفتاری اون و پدرم از بچگی باعث شدع بود یه ادم  ضعیف باشم خیلی مسائل بهمم میریخت دفاع کردن بلد نبودم حتی مجبور شدم سر یه مسئله که بهمم ریخت و قدرت حل نداشتم ۳ سال پیش برم روانپزشک ولی از سه سال پیش تا اللن دیگه دارم رو خودم کار میکتم ولی یه حقم به اونا میدم پدر و مادرای خوبی نداشتن واسه همین بلد نبودن منو بسازن 😊 ولی بازم دمشون گرم باید خراب میشد همه چی باید یسری ادما رو میدیدم تا بتونم درستش کتم مسیری سختی بود

تمام حرفا تو یه چی خلاصه میشه رو خودت ببتد خودتو ببین و تلاش کن برای جلو رفتن خودت تمرکز روی خودت 

منم چندین بار مامانم انداختتم بیرون البته خیلی کوچیک بودم همون طرف خونه میموندم یه بارم یادمه بردنم ...

من کلا در حالت عادی همینجوری نشستیم مامانم چرت و پرت میگه عصبی میشم میگه عه مرد همسایه رو به رویی رو میخوای براش صداتو میبری بالا؟ و من همونجا برا هزارمین میشکنم و خورد میشم از خرین و دیوانگی این زن

قطعا شرایط سختی رو گذروندی من خودمم با خیلی چیزا دست و پنجه نرم میکنم ولی به خودم یه چیز میگم رو هیچ ...

آره با حرفات خیلی موافقم دارم همینکارو. میکنم تقریبا ولی دل شکسته‌م ناراحت و رنجورم. خیلی بی کسم فقط مامانمو داشتم که عاشقشم که با رفتاراش واقعا از خودم و خودش و عشقی که بهش دارم حالم بهم میخوره ...

آره با حرفات خیلی موافقم دارم همینکارو. میکنم تقریبا ولی دل شکسته‌م ناراحت و رنجورم. خیلی بی کسم فقط ...

قربونت برم من خودم به خدا حالم انقد بده فقط با گریه خودمو اروم میکتم دیگه نه به کشی میگم نه به خانواده نه دوست نه جلو کسی گریه میکنم نه چیزی ففط میرم سرسجاده تا میتونم باهاش حرف میزنم گریه میکنم و به خودش میسپارم 

امروز تصمیم گرفتم از کارم پولی که در میارم حتما برم روانشناس خیلی تروما دارم که داره داعونم میکنه حال روحیم داغونه ولی نمیذارم این زمان طلایی از دست بره بگم بقبه خوب تا نکردن خودم با خودم که میتوتم خوب تا کنم باید خودم به خودم کمک کنم باور کن منی که منتظر بودم خیلیا کمک کنن بفهمن درک کنن به چیزی نرسیدم به این رسیدم که بلند شو خودت خودت خودت باید بتونی اینا چیزاییه که به خودم میگم و هر روز سعی میکتم دست نکشم یه روزا دیگه جواب نمیده میری یه دور میزنم یه جا پیدا کردم پاتوقمه کسی نیست اونجا بلند بلند با خدا حرف میزنم گریه میکنم اروم میشم دوباره هدفمو دنبال میکنم ن میخوام کسی بدونه که سو استفاده کنه فقط میخوام خدا بدونه چون فقط به اون اعتماد دارم و میتونم راست حرفای دلمو بهش بگم 

میدونم الانم که این هدفو دارم دنبال میکنم از حکمتای اونه پس خودمو بهش میسپارم😊

قربونت برم من خودم به خدا حالم انقد بده فقط با گریه خودمو اروم میکتم دیگه نه به کشی میگم نه به خانوا ...

عزیزممم ... آره آدم فقط خودشو داره آخر.. فقط آدم رو خودش میتونه حساب کنه . خودتو خودت💔مرسی از حرفات مهربونم مرسی🤍امیدوارم تو کارت پیشرفت به همون چیزی که میخوای حتی بیشترش برسی روزای سخت و بدت جاشون به روزای خوب بدن و همه چی درست بشه برات آرزوی خوشی و موفقیت میکنم ... با حرفات موافقم اما متاسفانه نه با همش با بخش خداش نه مدتیه از خدا نا امیدم درواقع حس میکنم اصلا نیست وجود نداره انگار منو نمیبینه اگرم ببینه فقط بدشانسی و گره و مشکل نصیبم میکنه🥲 

ای بابا بنده خدا . الان رابطه ات باهاشون چطوره؟

مامانم؟ تو تایپک گفتم که دعوا کردم دست خودم نیست کینه گرفتم آدم آرومی بودم قبلا الان حس میکنم یه هیولای یهو دعوا کردم باهاش فحشای ناجور دادم گفتم ازش بدم میاد متنفرم