2777
2789
عنوان

تاحالا انداختنتون‌ بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 75 پست

فکر میکردم سمی هستش و ۱۸ سالم بود خودم رفتم مستقل شدم و تنها زندگی کردم الان که سنم بالاتر رفته میفهمم با تمام بدی هاش مادرمه میدونم از اول عصبی نبوده عمرشو پای ما گذاشته خروجیش شده این آدم و خب تفاوت نسل ها مادر شما مادر من نمیتونن بیخیال حرف مردم باشن 

میدونم الان تو دلت چی میگذره ولی قطعا یه روزی میفهمی هیچ کسی مثل مادرت دوستت نداشته و خوشبختیتو نمی‌خواسته فقط بلد نبوده چکار کنه خودشم تنها بوده خودشم چیزی باد نگرفته از دنیا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم ... آره آدم فقط خودشو داره آخر.. فقط آدم رو خودش میتونه حساب کنه . خودتو خودت💔مرسی از حرفات ...

مرسی عشقم ممنون از دعا های قشنگت امیدوارم انرژی دعاهای خودت هزار برابر برگرده به خودت 

من خودم یه تایم به خدا شک کردم کلا اعتقادم شکست فک میکددم اگه وجود داره چرا نمیبینه چرا نمیشنوه اجابت نمیکنه کلا فقط از خدا طلبکار بودم ولی از یه جایی به بعد دیدم فقط اون منو میشناسه اون میتونه کمک کنه غیر اون کسی نیست اونه که منو فقط واسه خودم‌میخواد یه تایم بیا با خدا اشتی کن بیا از خودش کمک بخواه باور کن کمکت میکنه 

من یه چیز بهت میگم ما دندونمون درد میکنه میریم دندونپزشکی واسه درست کردنش کلی درد تحمل میکنیم امپول تراش دادن خستگی ولی بازم نوبت بعدی فیکس میکنیم چرا چون مطمنیم دندونمون رو اوکی میکنه بهش اعتماد داریم 

به نظرم خدا بالاتر از وصف این مثال هیت ولی چرا به همون خدا انقد اعتماد نکنیم که میدونیم واقعا قادره 

مرسی عشقم ممنون از دعا های قشنگت امیدوارم انرژی دعاهای خودت هزار برابر برگرده به خودت من خودم یه تای ...

فداتشم عزیزممم🤍...نمیدونم واقعا فقط میدونم که میخوام راه جدیدیو. شروع کنم و بیخیال بدبختی‌های این زندگی شم چ کنم دیگه هستن من باید پیش برم تا چند سال بعد اوضاع درست شده باشه این جوری همینشکلی نمونم🤍

فداتشم عزیزممم🤍...نمیدونم واقعا فقط میدونم که میخوام راه جدیدیو. شروع کنم و بیخیال بدبختی‌های این ز ...

عزیزم خوشحالم که انقده عاقلی 

امیدوارم بهترینا بدرقه راهت بشه 

مطمنم از پسش برمیای 

موفق باشی گل دختر😊😘

عزیزم خوشحالم که انقده عاقلی امیدوارم بهترینا بدرقه راهت بشه مطمنم از پسش برمیای موفق باشی گل دختر😊 ...

دورت بگردم من مهربونم همچین آروزی موفقیت و روزای خوب و قشنگ برای خودت🥰😘

تو ناراحت نمیشی ؟

اره ولی چه میشه کرد حرفایی میزنه که ادم میشکنه خورد میشه به کسی علاقه شدید داشتم میگفت اگر دلت گیره بهش دلتو درمیارم خوردش میکنم و هزار حرف دیگه که حتی نمیشه گفت ولی خب 

اره ولی چه میشه کرد حرفایی میزنه که ادم میشکنه خورد میشه به کسی علاقه شدید داشتم میگفت اگر دلت گیره ...

شاید ذره ای شباهت تو حرفشون باشه اما کاراشون شبیه نیست قطعا وگرنه اینو نمیتونستی بگی 

خواسته ام واقعا جدا شدن نیست..چون بچه دارم ازش ..میترسم با این کار بدتر بشه و زندگی رو برام سختتر کن ...

خب حداقل با اسم مهریه تهدیدش کن

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖