2777
2789

تا وقتی یائسه بشی که تو هر سنی ممکنه اتفاق بیفته ولی معمولا 50 سالگیه البته خیلی ها ممکنه از 30 سالگی یائسه بشن بستگی به ذخیره تخمدان هر فرد داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذخیره تخمدانم کمهتنبلی دارمو مجردم

تو باید تخمک فریز کنی اگه اینجوری هستی حتی اگه مجردی که ازدواج کردی خدای نکرده به مشکل خوردی بتونی ای وی اف کنی

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
مسخره نکن گلم که روزگار بدجور می‌چرخه و آدما رو توی شرایط قرار میده

بسم الله چرا مسخره کنم😳😳😳

اولش خواستم با یه شوخی شروع کنم خود منم مشکل داشتم برای بازداری و سال ها باردار نمیشدم چرا باید مسخره کنم؟!وا

ذخیره تخمدانم کمهتنبلی دارمو مجردم

عزیزم اگه ذخیره ات خیلی کمه چندراه داری یکی اگه شرایط ازدواج داری ازدواج کن دوم اینکه چاق نشی و مکملهای دکتر برای پیشگیری از تنبلی بخوری و قند اینا نخوری باشگاه بری سوم اینکه تاریخ بزن پریوداتو که بدونی چند وقت یکبار میشی به دکتر بگی چهارم هم اگه ازدواج کردی یا زود اقدام به بچه دار شدن بکن یا برو تخمک هاتو فریز کن تو مراکز ناباروری تا هروقت خواستی برای جنین درست کنن با اسپرم همسرت 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

عزیزم اگه ذخیره ات خیلی کمه چندراه داری یکی اگه شرایط ازدواج داری ازدواج کن دوم اینکه چاق نشی و مکمل ...

دکتربهم گفت فریزکن

ولی دوست ندارم

میترسم از تخمک های من بردارن

بعد بفروشن به دیگران

بعد من از کجا متوجه میشم واسه همین انجام نمیدم

دکتربهم گفت فریزکنولی دوست ندارممیترسم از تخمک های من بردارنبعد بفروشن به دیگرانبعد من از کجا متوجه ...

نه اصلااااااااا اینکارو نمیکنن جای معتبر انجام بده بهت میگن چندتا تخمک فریز کردن بهت نامه میدن قاونی ثبت میشه این کار جرمه بخوان سرخود بفروشن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱