2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم به جدایی فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 84 پست
خب پس بخاطر پول زنش شدی به خودشالانم ازش جداشو برو زن ی پولدار واقعی بشو

نه واقعا خیلی بهش علاقه داشتم و دارم اما خب شغل و درآمد هم خیلی برام مهم بود اگه عاشقش بودم ولی شغل و درآمد نداشت هر کس دیگه ای هم بود ازدواج نمیکردم الان عشق و بی پولی برای کسی آینده نمیشه خیلی بی رحمیه ولی حقیقته

شما باید ازدواج نمی‌کردی یا با یه آدم فوق العاده پول دار ازدواج میکردی

آدم فوق پولدار الان هشتاد سال شونه جوان امروز باید باهم بسازی من و همسرم از زیر صفر شروع کردیم بدون کمک کسی حتی خانوادش پول پاتختی دادن سه تومنشون پس بردن  الان دوساله ازدواج کردیم با یه عالمه قسط قرض الان نرمال شدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید با کسی ازدواج میکردی که هم پول داشته باشه هم دست و دلباز باشه ولی متاسفانه زندگی رو یه پاشنه نمیچرخه ممکنه همون آدمم یه روزایی نداشته باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پول هم خوشبختی میاره هم بدبختی

آره واقعا مثلا دختر عموی من شوهرش خونه دوتا داره 

ماشین دارن

دوتای دست دختر عموم انقدر النگو طلا هست ک حدواندازه نداره اما شوهرش همش بهش خیانت میکنه با این که دوتا بچه دارن اما شوهرش سالی ده بار میوفته به پای زنای دیگه...

اما پسر عموم همین داداش دختر عموم، هیچی ندارن یه روز سرکار میره ده روز نمیره حتی پول همون بدلیجات هم ندارن ک بکنن دورشون اما عاشقونه ترین زندگی رو دارن جوری ک همه حسودیشون میشه به این دوتا

کاش شوهرم این تاپیک ها رو میخوند قدر منو میفهمید 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چقدر بد که به مال پدرش چشم داشتیب با خودت فکر نکردی شاید پدرش بخواد دور از جون قبل از رفتنش همه ی ام ...

عزیزم من زندگی ای که انتظار داشتم رو کاملا شفاف همون اوایل براش توضیح دادم ایشون خودش گفت شغل و درآمد خودم اینه چیزی هم که به پدرم بهمون میده اینه خودش خودش رو طوری تعریف کرد که یعنی من از پس همه اینایی که تو میخوای بر میام به نظر شما من دروغی گفتم؟ با دوز و کلک وارد زندگی کسی شدم؟ اگه اون خودش برای من حساب کتاب نمیکرد من همچنین جسارتی رو از کجا میاوردم 

ببین انتخاب همسر از روی پول یه جورایی قماره دیگه . چون طرف الان پولداره ولی معلوم نیست فردا ورشکست نشه یا مثل همسر شما به خاطر هزینه های جانبی پولش کم نیاد . حالا شما قمار کردی و نبردی ، باید بشینی جدی فکرات رو بکنی که الان اگه جدا بشی از همسرت ، با توجه به اینکه خودت هم اصلا درآمد شخصی نداری ، زندگیت از نظر مالی بهتر میشه یا نه . 

اگه بهتر میشه و خیلی مهمه برات که جدا شو و برو دنبال زندگیت تا بچه دار نشدی و یکی دیگه هم اسیر نشده . اگه نه که بشین سر زندگیت و سعی کن با واقعیت زندگیت کنار بیای که هر روز اذیت نباشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چند تا ادم بدبخت میلیاردر برات مثال بزنم؟

بدبخت میلیاردر ندیدم 🤣🤣😆

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به نظرم دل خرج کردن مهمتر از پولدار بودن انقد هستن که پولدارن ولی خسیسن برعکس میبینی یه مردی پول نداره ولی همون تخم مرغ با روی خوش میاره خونه و دورهمی میخورن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اشکالش اینجاس ک وقتی برای پول ازدواج میکنی طرف ورشکست میشه میشی مثل استارتر

بله ولی ممکنه ورشکست نشه. با آدم بی پولم ازدواج کنی ممکنه پولدار شه، ولی ممکنم هست نشه. درواقع همه ی زندگی یه احتماله، اونجوری بخوای فک کنی کلا نباید ازدواج کنی...ما فقط به شرایط اون آدم موقع ازدواج فکر میکنیم نه بعدش. چون کسی از آینده خبر نداره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چه اشکالی داره؟؟؟؟ هرکس برای ازدواج معیارهایی داره

حتما با ی مشاور صحبت کنید فکرتون عادی نیست 

شما حاظری با ی مرد پولدار هرزه زن باز خیانت کار ازدواج کنید؟ولی پولدار باشه؟

خب اینجوری باشه اگر با پولدار ازدواج کنید و برشکست شد ولش میکنید 

شما چرا با عابر بانک ازدواج نمیکنید اینقدر پول مهمه براتون ؟