2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم به جدایی فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 84 پست
شما حاظری زجر بکشی خدایی نکرده رو تخت اقتاده باشی ولی پول تو حسابت باشه؟مگه این پول جیه خودتون کشتین ...

شما یه سر برو بیمارستان ها و مطب پزشک ها 

ببین مردم چجوری بخاطر دو سه میلیون‌پول 

قید درمان رو میزنن نمیتونن دارو بگیرن 

من اگر قرار باشه حتما یه بیماری لاعلاج بگیرم دوست دارم پولدار باشم و حداقل غصه پول رو نخورم تو اون شرایط 

شما هم اگر پول اضافه ای داری که احساس میکنی باعث بدبختیت شده شماره کارت بدم بزن برام که خوشبخت بشی

خوب شما کنار اومدی ایشون خودش می‌شناخته ازدواج نمی‌کرد

خوب من گفتم باید با هشتاد ساله ازدواج میکرد وگرنه جوان امروزی باید باهم بسازن سه چهار سال اول زندگی سخت بگذرانند بعد نرمال بشه شرایط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از نطر من ایرادی نداره یه مرد ملاکش زیبایی باشه، و ایرادی نداره یه زن ملاکش پول باشه. هرکسی برای ...

دوست عزیز اینکه از نظر شما اشکالی نداره... درست مثل زمانی می مونه که به یه نفر می گی نصف شب خواب الوده از خواب پانشو بری جاده احتمال تصادف و خطر با خواب آلودگی زیاده ...

طرف می گه هر کسی روش خودش رو داره این روش منه عشقم می‌کشه نصف شب برم خلوت تره و یسری خوبی ها داره... اینکه تصادف کنم یا نه رو کسی نمی دونه ...

درست هم میگه واقعا ممکنه بره و هیچ اتفاقی هم براش نیوفته در واقع شانس بیاره...

اما عقل حکم می کنه آدم کاری رو انجام بده که احتمال موفقیتش بیشتر باشه و خطرش کمتر باشه نه اینکه به شانس بسپاره...

اشکال قضیه دقیقا همینجاست

همینه که اونی که عقلش رو به کار می اندازه معیارهای معتبر تر و به دور از شانسی انتخاب می کنه 

و الا کسی که میگه معیارم پوله، فکر نکنه خیلی هنر کرده خب همه براشون پول مهمه ...

یکی عقلش می رسهدقبل از پول طرف چیزهای مهم و ماندگارتری رو ورانداز می کنه  تا شانس تو زندگیش کمتر موثر باشه

یکی هم اصرار داره روشی رو انتخاب کنه که احتمال شکست توش زیاده اون دیگه به خودش ربط داره...

ولی بحث درست یا نادرست بودنه یه کاره

و الا هر انسانی روی کره ی زمین حق داره هر معیار ی می خواد داشته باشه درست بودن یا نبودنش مسئلس!!

دوست عزیز اینکه از نظر شما اشکالی نداره... درست مثل زمانی می مونه که به یه نفر می گی نصف شب خواب الو ...

چرا شما فکر میکنین کسی که پول ملاکشه، هییییچ معیار و ملاک دیگه ای برای ازدواج نداره؟؟؟ یه کاربر دیگه ام میگفت یعنی طرف زن باز باشه، خائن باشه، هرزه باشه ولی پولدار باشه؟؟؟؟؟ من کی همچین حرفی زدم؟😐 من گفتم برام مهمه طرف بی پول و بی عرضه نباشه. ولی نگفتم هیچ چیز دیگه ای برام مهم نیست. صمنا من بچه نیستم کسی بخواد این چیزارو یادم بده. چهل سالمه، ۱۵ ساله باهمسرم هستم. بالا و پایین زندگی رم دیدم، سردی و گرمی روزگارم چشیدم.‌..فقط من آدم منطقی و واقع بینی ام، احساساتی و اهل شعار نیستم. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چرا شما فکر میکنین کسی که پول ملاکشه، هییییچ معیار و ملاک دیگه ای برای ازدواج نداره؟؟؟ یه کاربر دیگه ...

اول اینکه آدم می تونه پنجاه سالش باشه چیزی یاد بگیره ربطی به سن و سال نداره این قضیه...دوم اینکه من قصد یاد دادن مبحث خاصی رو به شما ندارم یه بحثی رو مطرح کردید که به نظرم اشتباه بوده طبیعیه در موردش مثال بزنم و صحبت کنم تا منطق قضیه براتون روشن شه...

و سوم اینکه ما وقتی داریم در مورد این موضوع صحبت می کنیم که" پول معیار خوبی برای ازدواج هست یا نه"

داریم در مورد زمانی صحبت می کنیم که معیار اصلی و مهم پول باشه و چیزهای دیگه حاشیه باشن... اینه که اشتباهه

شما اومدی نوشتی   «چه اشکالی داره پول معیار باشه.»

طبیعیه وقتی دارید اینو می گید منظور حالتیه که  پول اصل باشه و منم اشکالات این حالت رو توضیح دادم ...

یکبار دیگه متنتون رو بخونید تا متوجه بشید چیزی که به خواننده و بقیه کاربرها منتقل می شه دقیقا همینه 

و الا اینکه پول مهم باشه بقیه مسائل هم اصل باشه و مهم باشن که اصلا بحثی روش نیست معلومه که خیلی هم خوبه ...

شما فکر می کنی بقیه می گن معیار من فقط اخلاقه پول برام مهم نیست

خیر همه اخلاق براشون مهمه خانواده براشون مهمه فرهنگ براشون مهمه شعور براشون مهمه تحصیلات مهمه شغل و پول هم خیلی مهمه !

ولی حرف اینه 

اگر  بنا به انتخاب بین اینا باشه از اونجایی که هیچ انسانی کامل نیست ...

یسری می گن اگه قرار باشه و مجبور باشیم  بین اینا یکیشون رو انتخاب کنیم

قطعا پول رو انتخاب نمی کنیم

یسری دیگه هم برعکسن میگن قطعی اگر مجبور باشیم یه انتخاب بین اینا داشته باشیم اون پوله

نوع کامنت شما و بیان جملتون اینطور می رسوند که داره مورد دوم رو بیان می کنه !!

فکر می کنم زیاد تو این تاپیک موندم قطعا دیگه برنمی گردم 

ایشالا خوشبخت و موفقی باشید.

شاید کم بیارم و غصه بخورم ولی کنارش هم بمونم...من به آینده فکر نمیکنم موقع ازدواج. چون هیچکس از ایند ...

اتفاقا من به اینده فکر میکنم به خاطر همین هیچ موقع پول جزو معیار های اصلیم نبوده ونیست

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اول اینکه آدم می تونه پنجاه سالش باشه چیزی یاد بگیره ربطی به سن و سال نداره این قضیه...دوم اینکه من ...

اگه چهار صفحه دیگه هم بنویسی همچنان میگم بدون پول نمیشه خوشبختی و لمس کرد( بله پولدار بدبخت هم داریم، که قطعا بدبختیش بخاطر پول داشتن نیست). حالا منظور منم از پول داشتن، ثروتمند بودن نیست. بی نیاز بودنه

درهرصورت بنظر منم یا برنگرد تو تاپیک، یا اگه برگشتی لطفا منو ریپ نزن. دوتا دیدگاه متفاوت داریم و نمیتونیم همدیگه رو قانع کنیم. شماهم موفق باشی

اتفاقا من به اینده فکر میکنم به خاطر همین هیچ موقع پول جزو معیار های اصلیم نبوده ونیست

اوکی. عیسی به دین خود، موسی به دین خود