2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم به جدایی فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 84 پست
بله ولی ممکنه ورشکست نشه. با آدم بی پولم ازدواج کنی ممکنه پولدار شه، ولی ممکنم هست نشه. درواقع همه ی ...

ورشکست نشه ک زندگی میکنی ورشکست هم بشه بخاطر خودش پاش میمونی نه مثل الان ک کم بیاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا ادم بدبخت میلیاردر برات مثال بزنم؟

بله قطعا ادم پولدار بدبحت هم وجود داره ولی پولداریش دلیل بدبختیش نیست. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بدبخت میلیاردر ندیدم 🤣🤣😆

یکی از دوستام اقدر پول دار هستن ک بالای ده تا خونه و باغ و زمین دارن اما همش دارن بخاطر دوستم و خواهرش پول دکتر و دارو میدن یکی از دختراش پشت سرش یدونه غده ی بزرگ زده ک گفتن اگه عمل کنه شاید فلج بشه،،خواهرش هم سرطان داره😊 

تازه باباشون هم مشکل قلبی داره

چه اشکالی داره؟؟؟؟ هرکس برای ازدواج معیارهایی داره

اشکالش همینجاست که اگه طرف پولشو به هر دلیلی تو این بازار نا بسامان از دست بده دیگه نمی خوادتش!!!

این که ازدواج نیست معاملست!!

درست مثل مردی که معیارش فقط زیباییه زنه!!

اومدو زن یه بیماری گرفت از ریخت افتاد

شوهرش باید بگه نمی خوامش چون زیبایی برام مهم بوده و هست...!!

بقیه مردها هم بیان براش کامنت بزارنچه اشکال داره «هر کسی یه معیاری داره!!»!!!!!!!!

حتما با ی مشاور صحبت کنید فکرتون عادی نیست شما حاظری با ی مرد پولدار هرزه زن باز خیانت کار ازدواج کن ...

بنظرم اتفاقا شما بهتره خووت و به یه مشاور نشون بدی عزیزم. که انقدر راحت حرف تو دهن آدم میذاری. من گفتم اینکه یه نفر ملاکش برای ازدواج پولداری باشه ایرادی نداره. نگفتم خائن و زن باز و هرزه باشه. خیلی عجیبید😐😐😐

دقیقا واسه همین چیزاس که میگم دخترا اول شاغل بشن بعدش ازدواج کنن

اتفاقا همین مشکلم دارم همسر من هر شغلی رو شغل نمیدونه مثلا من بگم منشی بشم یا فروشنده یا مثلا شغل های زیبایی اینارو کم میدونه مخالفت میکنه شغل رو فقط کارمندی یا تدریس یا میگه باید توی کاری مرتبط با رشته تحصیلیت شاغل بشی این درحالیه که من هنوز دانشجو خستم اما تموم هم بکنم هرکاری رو نمیزاره این بیشتر حرصم میده

بله قطعا ادم پولدار بدبحت هم وجود داره ولی پولداریش دلیل بدبختیش نیست.

پولداریش دلیل بدبختی نیست،ولی اگه ی زن پولکی داشته باشه ک کفگیرش رسید ته دیگ ولش کرد زنه میشه دلیل بدبختی

ورشکست نشه ک زندگی میکنی ورشکست هم بشه بخاطر خودش پاش میمونی نه مثل الان ک کم بیاری

شاید کم بیارم و غصه بخورم ولی کنارش هم بمونم...من به آینده فکر نمیکنم موقع ازدواج. چون هیچکس از اینده خبر نداره

البته منی که میگم منطورم صرفا خودم نیست. من متاهلم، کلی دارم میگم

اشکالش همینجاست که اگه طرف پولشو به هر دلیلی تو این بازار نا بسامان از دست بده دیگه نمی خوادتش!!!این ...

یهو یاد فیلم عاشقانه  افتادم که هدیه زن یه پیر مرد پول دار شده بود پیره مرده بهش میگفت بیا خودمونو گول نزنیم تو بخاطر پول بامن ازدواج کردی منم بخاطر خوشکلیت باهات ازدواج کردم یعنی یه روز خوشکلیت رو از دست بدی دیگه نمیخامت  ولت میکنم😂

بنظرم اتفاقا شما بهتره خووت و به یه مشاور نشون بدی عزیزم. که انقدر راحت حرف تو دهن آدم میذاری. من گف ...

من سالمم عزیزم 

خب معیار شما اشتباهه،چون دیگه اون ازدواج نیست معاملست 

چرا همچین افرادی نمیمونن خونه پدرشون تا پدر براشون خرج کنه؟یه مرد هم بدبخت نکنن

یکی از دوستام اقدر پول دار هستن ک بالای ده تا خونه و باغ و زمین دارن اما همش دارن بخاطر دوستم و خواه ...

ییعنی چون پولدار بودن بیمار شدن؟ 

چه ربطی داره ؟ 

اتفاقا با وجود پول زیادی که دارن خیلی راحت میتونن برای بیماریشون هزینه کنن حتی لازم باشه باغ و زمین بفروشن ببرن خارج کشور 

میتونن بهترین درمانها و تغذیه ها و پزشک ها رو داشته باشن 

اگر بی پول بودن و این بیماری ها رو داشتن میشدن بدبخت واقعی

اشکالش همینجاست که اگه طرف پولشو به هر دلیلی تو این بازار نا بسامان از دست بده دیگه نمی خوادتش!!!این ...

بله از نطر من ایرادی نداره یه مرد ملاکش زیبایی باشه، و ایرادی نداره یه زن ملاکش پول باشه. هرکسی برای ازدواج ملاکی داره. حالا اینکه دراینده اون ویژگی و ازدست میده یا نه، همسرش ترکش میکنه یا نه، کسی نمیدونه. زندگی خیلی بالاپایین داره

الان طوری شده که دو طرف باید کار کنن ، واقعا یک نفر به تنهایی نمی تونه از خرج 2 نفر و 3 نفر بر بیاد ...

اتفاقا حرصم از همینجاست که شغل هارو هم کسر شان میدونه مثلا منشی بودن یا کارای زیبایی یا فروشندگی میگه یکم صبر کن درست تموم بشه مرتبط با همون رشته ای که خوندی کار پیدا کن یا تدریس کن یا چیزایی که خودش دوست داره شغلایی که به همین راحتی جلوی کسی نمیزارن

پولداریش دلیل بدبختی نیست،ولی اگه ی زن پولکی داشته باشه ک کفگیرش رسید ته دیگ ولش کرد زنه میشه دلیل ب ...

دیگه قصه نبافید