2777
2789
عنوان

یه عده از سالن دار ها چطوری این پولا رو میخورن واقعاً ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
من ندیدم کسی معروف باشه بره خونه های مردم خدمات انجام بده

دیگه خودش نوشته بود هم تو سالن هم تو خونه انجام میده منم والا حوصله نداشتم برم سالن گفتم بشینم تو خونه انجام بده برام 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و نیم

خب همین دیگه

الان موی کوتاه پنج تومن کراتین میکنن

کراتین دوتومنی معلومه خواهر من چیه دیگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اینجوری نگو

مگه بد میگم عزیزم ؟

حالا من خداروشکر تا الان مال مردم نخوردم نذاشتم کسی ازم ناراحت باشه بازم میگم خدایا نکنه کسی ازم دلخور باشه بلایی سرم بیاد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب همین دیگهالان موی کوتاه پنج تومن کراتین میکننکراتین دوتومنی معلومه خواهر من چیه دیگه

آخه عزیز اینجا پایین شهره قیمتا همینه هیچکس پنج تومن به کراتین پول نمیده 

خب مواد کراتین خوب همین قیمته ،گرونه

تازه پنج تومنی که گفتم معمولیشه ، نه برند درجه یک 

دیگه کراتین دوتومنی معلومه اصلا صافی نداره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مگه بد میگم عزیزم ؟حالا من خداروشکر تا الان مال مردم نخوردم نذاشتم کسی ازم ناراحت باشه بازم میگم خدا ...

بله بد میگی شما جای خدانیستی حالا کارتون انجام نداده اشتباه کرده ولی نباید جای خداقضاوت کنی 

خب یعنی برادر منم که معلوله خدا جوابمونو داده چقدر زشته و مطمئن باش بابت حرفت چوبشو میخوریطرف سرطان ...

آخ آخ دقیقااااا

اتفاقا من همیشه برعکس میگم ظالم سالمه و هیچی سرش نمیاد

خدا جوابشو داده دیگه یه بچه معلول گذاشته تو دامنش ولی نمیدونم چرا دست برنمیداره

دوست عزیز کسی با دوتومن کراتین نمیکنه

خواستی ارزون در بیاد ، دیگه با دوتومن شما نمیتونی مثل جورحینا موهاتو شلاقی کنی

اگه ۲۰ میلیون میدادی آره

دیگه ارزون ترین جا رفتی 

نفرین و ناله ت واسه چیه

خیلی زشته بچه ش رو وسط میکشی

این حرفت تقاص بدی داره

نه بابا . میخورن نوشابه خنک هم روش . خدا قبلا بود جبران میکرد واسه اینجور آدما

نه جبران میکنه 

من به چشمم دارم میبینم

صبرخدا زیاده

۱۴,۱۵سال پیش پدربزرگ من نوبتی شد بین مامانمو پدربزرگم

و چقدر بابام غرمیزد، دل میشکست

امروز نوبت خودشه......

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خب توقعت رو در همون دو تونن باید پایین بیاری

دلیل نمیشه پایین شهری با دوتومن کار بالاشهری تحویل بگیری

توقعت خیـــــلی بالاست

برو بالا شهر ، کراتین خوب بزن