2777
2789

از الان شروع کردممم 

از یک ساعت شروع کردم تا الان رسوندم به ۴/۵ ساعت 

سختمه یهو تایم بالا درس بخونم 

بعضیا چجوری انقدر ساعت مطالعشون بالاست؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

4 5 ساعت؟!پایه چندمی رک و راست و خواهرانه ساعت مطالعه ات خیلی پایینه

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

روزی یک ربع به ساعت مطالعه ات اضافه کن.

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یک ربع به ساعت مطالعه ات اضافه کن.

کم نیست؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

4 5 ساعت؟!پایه چندمی رک و راست و خواهرانه ساعت مطالعه ات خیلی پایینه

پشت کنکورم عزیزم 

اره میدونم 🥲🤌💔

چ کنم سختمه یهو بخام تایم مطالعه بالا بخونم

راه حلی داری برام؟

کم نیست؟

تا آخر ماه به ساعت مطالعه بالاتری میرسی

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

اسی الان که هنوز معلوم نکردن میخوان چطوری آزمون بگیرن چی میخونی؟

خب دیگه دروس خودمو دارم میخونم 

دفتروه تخصصیش که جداست ... شروع نکردم اونو 

از پایه دهم شروع کردم

تا آخر ماه به ساعت مطالعه بالاتری میرسی

چشم

پشت کنکورم عزیزم اره میدونم 🥲🤌💔چ کنم سختمه یهو بخام تایم مطالعه بالا بخونمراه حلی داری برام؟

ببین یه دفتر مرتب و منظم بردار ساعت های مطالعاتی را بنویس برنامه داشته باش نرمال هر پارت درسی 1 و ربع هست بعضی ها که کشش دارن تا 1 و نیم هم هر پارت را میذارن بعد 8 صبح کارت را دیگه شروع کن زودتر هم نمی خواد همون هشت صبح شروع کنی هم عالیه

اینم بگم پشت کنکوری بودنت هم کمکت می کنه چون دیگه مدرسه نمی خواد بری وقتت بره یه مزیتی که نسبت به بچه های دوازدهم دارید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین یه دفتر مرتب و منظم بردار ساعت های مطالعاتی را بنویس برنامه داشته باش نرمال هر پارت درسی 1 و رب ...

شما دانشگاهی هستید؟؟

بنظرت تا روزی چندساعت برسونم مطالعمو کافیه؟

با توجه به زمان محدود

شما دانشگاهی هستید؟؟بنظرت تا روزی چندساعت برسونم مطالعمو کافیه؟با توجه به زمان محدود

بله

کف کفش 9 ساعت مطالعه ی مفید ولی نگران نباش میتونی یه نگاه بنداز به بعضی رتبه برتر هایی که حتی طرف دیر شروع کرده ولی تونسته

شما دانشگاهی هستید؟؟بنظرت تا روزی چندساعت برسونم مطالعمو کافیه؟با توجه به زمان محدود

امضات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ 

بلهکف کفش 9 ساعت مطالعه ی مفید ولی نگران نباش میتونی یه نگاه بنداز به بعضی رتبه برتر هایی که حتی طرف ...

الان دیدم امضات رو😍😍😍😍

مرسی که اومدی تو تاپیک و وقتت رو در اختیارم گذاشتی 🤍

کدوم منبع رو برای دروس پیشنهاد میدی ؟

من ترمیم معدلم دارم برای نمره خوب گرفتن تو نهایی ها چیکار کنم؟!

امضات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨

فداتبشم مرسیییی 🥺😍🤍