2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا میخوابم کار دیگه نمیکنم

اما اگه باشگاه ثبت نام کنم ب کارامم میرسم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دختر کوچیکم خونست وگرنه حتما می‌رفتم باشگاه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  
🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  
💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  
✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  
✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  
📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  
🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

اره دقیقا میگم برم باشگاه شاید نتونم ب کارام برسم

من هفت بیدار میشم بچمو میذارم مدرسه میرم باشگاه برمیگردم به کارای خونه میرسم ناهار درست میکنم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من چی بگم که ساعت ۵ از سر کار میام با خستگی میرم باشگاه بعد هم میرم شام شب و ناهار فردا رو میپزم.

پاشو تنبلی نکن عمرتونو با خوابیدن زیاد هدر ندید. باشگاه برید تفریح برید دو روز دیگه پا به سن میذارید دیگه مجبورید مدام تو خونه باشید.

.

یه دختر ۴ساله هم دارم نمی تونم باشگاه برم کارای خونه رو انجام میدم یه مدت طولانی میشه درگیر مشکلاتی هستم همش بیرون میرم و خسته  شدم دلم میخاد تو خونه باشم و هیچ کسی زنگ نزنه بگه بیا برو دلم میخاد بیخیال تفریح کنم