2777
2789
عنوان

یه عده از سالن دار ها چطوری این پولا رو میخورن واقعاً ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
دوست عزیز کسی با دوتومن کراتین نمیکنهخواستی ارزون در بیاد ، دیگه با دوتومن شما نمیتونی مثل جورحینا م ...

جدی الان قیمت کراتبن ۲۰تومنه؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دقیقا همینطوره حالا طرف یه اشتباهی کرده سریع ربطش میدن به مریضی بچه و خودش

طرف اشتباهی هم نکرده

اسی رفته ارزون ترین جا

با دوتومن مو رنگ نمیکنن وای به حال کراتین

هرچقدر پول بدی آش میخوری

الان معمولی ترین کراتین برای کوتاه ترین موی پسرونه پنج تومنه

دیگه کراتین دوتومنی معلومه چیه

اسی توقع داره دوتومن بده ، طرف مواد بیست تومنی بزنه براش

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی الان قیمت کراتبن ۲۰تومنه؟

جای خوب بری چند نوع مواد داره

موی یکم بلند بله با مواد درجه یک 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی