uuppio مدیر عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1771 عنوان به نظرتون دختر معلم خواستگار زیاد پیدا میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست مثلا تا معلم نشده بپد فامیل و دوستا و اینا اقدام نمیکردند بعد قبولی معلمی اقدام کردندبه نظرتون برای معلمی یا ربطی نداشته؟؟؟ با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد. دیروز | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_نور عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 692 کمک خرج ؟؟ نهایت پول ادا و اطوار دختره بشه دیگه حقوقش خیلی کمه که انقدام کم نیست الان کم کمشون ماهی بیست تومنو میگیرن عزیزمبابای من ۳۲ سال سابقه داره با مدرک دکتر و مدیریت مدرسه حکمش ۵۴ تومنه اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
uuppio مدیر استارتر عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1771 انقدام کم نیست الان کم کمشون ماهی بیست تومنو میگیرن عزیزمبابای من ۳۲ سال سابقه داره با مدرک دکتر و م ... معلمه ؟؟؟ نه بابا نهایت ۲۰بین۱۴تا۱۸ نهایت این حقپقی که گفتی پدرت هیئت علمی نیست؟؟ با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.
ماهی_نور عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 692 معلمه ؟؟؟ نه بابا نهایت ۲۰بین۱۴تا۱۸ نهایت این حقپقی که گفتی پدرت هیئت علمی نیست؟؟ اره عزیزم مدیر مدرسه سمپاده همون تیزهوشانه دانشگاه هم درس میده ولی اون مجزا بهش میدن اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
uuppio مدیر استارتر عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1771 اره عزیزم مدیر مدرسه سمپاده همون تیزهوشانه دانشگاه هم درس میده ولی اون مجزا بهش میدن من معلم استخدام رسمی گفنم 🥹نهایت۲۱تازکارها ماهی۱۵ با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.
رلادپنپمدتت عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 226 مردم جوری شدن میگم عروسمونم شاغل باش آدم های از خود رازی زیاد این روزا
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 15927 شغال هایی که به خاطر شغل و درآمد دختر میرم سمتش رک میخوام اعدام کنم