2777
2789

مثلا تا معلم نشده بپد فامیل و دوستا و اینا اقدام نمیکردند بعد قبولی معلمی اقدام کردند

به نظرتون برای معلمی یا ربطی نداشته؟؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

برای معلمیه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد داشته. اگه قبلش تو فامیل خواستگاری نکرده بودن و بعد از معلمی خواستگار کردن بخاطر شغلشه که کمک خرج پسرشون باشه. دیدگاه بعضیا اینه که خیلی بده

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

برا حقوقشه

مگه چقدره 🫤🫤زیر زیر خط فقره نهایت پول لوازم آزایش دختره بشه 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

صددرصد داشته. اگه قبلش تو فامیل خواستگاری نکرده بودن و بعد از معلمی خواستگار کردن بخاطر شغلشه که کمک ...

کمک خرج ؟؟ نهایت پول ادا و اطوار  دختره بشه دیگه 

حقوقش خیلی کمه که 

کمک خرج ؟؟ نهایت پول ادا و اطوار دختره بشه دیگه حقوقش خیلی کمه که

خب همون رو دیگه از پسر نمیگیره

من دیدگاهم این نیستا خودمم مخالفم. دیدم بعضیا اینجورین به این چیزا فکر میکنن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳